İşin garip tarafı direk bir maç sonra düşmüştü bundan dolayı kararsız kaldım zaten hesabımda belli ettiğimi düşünmüyorum wallhack veya aim gibi şeyleri hiç açmadım zaten ondan dolayı fazla reportta yemedim. Benim korktuğum şey hileyi algılayıp güven faktörümü bilerek mi düşürmüş olabileceği hileciler için hileci sunucuları gibi.hile ile ilgilidir zaten cok rep yemissindir
Hileden dolayı direk düşürüyor mu yani ?hile kullandığın için..
Direk girdiğim ilk maçtan sonra düşmüştü ama bir maçta maksimum 9 report yemişimdir 9 report ile yeşilden kırmızıya düşer mi ki ?Çok report edilmişsindir
Ne ilgili olabilir hocam ?onunla ilgili değil
benim bildiğime göre o beğenilere göre veriliyor.. yanlış olabilir..Ne ilgili olabilir hocam ?
Ama girdiğim ilk maçta düştü güven faktörümbaya rapor etmişler seni kankageçmiş olsun biraz hilesiz takıl 1 hafta sonra tekrar hileyle devam et
Değil mi o yanı bende garip buluyorum o sunucuların kapatılması gibi birşeyin olması lazımİşin garip tarafı direk bir maç sonra düşmüştü bundan dolayı kararsız kaldım zaten hesabımda belli ettiğimi düşünmüyorum wallhack veya aim gibi şeyleri hiç açmadım zaten ondan dolayı fazla reportta yemedim. Benim korktuğum şey hileyi algılayıp güven faktörümü bilerek mi düşürmüş olabileceği hileciler için hileci sunucuları gibi.
profile yorum attırmak etkili oluyor muKanka kurtulmak istiyorsan sürekli profiline yorum yaptirt ve oyunda sana övgü göndersinler ben 2 günde kurtuldum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?