Mevlanayı açtığınızda bir daha kapanmıyor, oyunu yeniden başlatana kadar.
Oynadığınız oyunlarda sizi ters yürüyor olarak görüyorlar, rakipleri öldürdüğünüzde yere bakarak öldürüyor olarak gözüküyorsunuz.
Reportlandıktan 30 dakika sonra ban yiyebilirsiniz
Düzeltiyorum.
Bu hileyle basit eğlence girdiğinizde bir süre sonra vac ban yiyorsunuz.
Sebebini bilmiyorum Aim ve Trigger bot var ama karakter diğer oyuncunun gözünden etrafında dönüyor veya ters yürüyor gözüküyor.
Düzeltiyorum.
Bu hileyle basit eğlence girdiğinizde bir süre sonra vac ban yiyorsunuz.
Sebebini bilmiyorum Aim ve Trigger bot var ama karakter diğer oyuncunun gözünden etrafında dönüyor veya ters yürüyor gözüküyor.
vac ban değil vac koruması tarafından saptanmış kodlar içeriyor 30 dakikadan daha az sürede vac kimlik doğrulamasından atıyor yani oynanacak bir hile değil eğer daha iyisini istiyorsan özele gel hergün güncellenen hvh var
vac ban değil vac koruması tarafından saptanmış kodlar içeriyor 30 dakikadan daha az sürede vac kimlik doğrulamasından atıyor yani oynanacak bir hile değil eğer daha iyisini istiyorsan özele gel hergün güncellenen hvh var
selamın aleyküm ben yapamıyorum sorun şu her şeyi yaptım cs yi açtım injectoru açtım csgo yu seçtim dll yi seçtim inject diyorum hiçbirşey olmuyor oyuna girip inserte basıyom hiçbirşey yok ortada bilen varsa yazabilirmi şimdiden tşk <3