Vac Yeme Riski Varmı Genellikle İnject Hileler Topluluk Sunucularında Olsa Bile VAC Yer AmaBuraya Tıklayarak @cylops un hilesine bakabilirsin. Ezhel Gibi bedavadır
Vac Yeme Riski Varmı Genellikle İnject Hileler Topluluk Sunucularında Olsa Bile VAC Yer Ama
Hocam Oynarım Sadece Topluluk Sunu8cularında Oynayacağım Zaten Ban Yermiyim Birde Bu CS GO Hack Çalışmıyor Demişler Onla Girsem VAC Yermiyimbelli etmessen yemessin zaten hile uzaktan yönetiliyor csye güncelleme geldiği anda devre dışı bırakıyor hile kendini
yemessin belli etmessen ama topluluk sunucularında abartırsan valve direk şüpheliş hareketlerinden owermatch e koyar en son rekabetçi maçını izlerler ve bi karar verirler eğer belli etmeden oynarsan ban yemessinHocam Oynarım Sadece Topluluk Sunu8cularında Oynayacağım Zaten Ban Yermiyim Birde Bu CS GO Hack Çalışmıyor Demişler Onla Girsem VAC Yermiyim
Mesela Abarttım Çok Son Rekabetçi Maçımdada Başka Hile Kullandım Kapadım Açtım Hileyi Bir Yerden Sonra Çıktım 30 Dkk Ban Yedim Bide CS GO Hack Çalışmıyor Diyolar Onla Girsem VAC Yermiyim Cevaplarmısın Plsyemessin belli etmessen ama topluluk sunucularında abartırsan valve direk şüpheliş hareketlerinden owermatch e koyar en son rekabetçi maçını izlerler ve bi karar verirler eğer belli etmeden oynarsan ban yemessin
Mesela Abarttım Çok Son Rekabetçi Maçımdada Başka Hile Kullandım Kapadım Açtım Hileyi Bir Yerden Sonra Çıktım 30 Dkk Ban Yedim Bide CS GO Hack Çalışmıyor Diyolar Onla Girsem VAC Yermiyim Cevaplarmısın Pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?