CS:GO Hile Açınca Oyundan Atıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Geçende bir konu açmıştım ama çözüme ulaşamadık driver güncelle vs bin kez denedim basit şeyler bunlar
Gerçekten bilen veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok minnettar kalırım.

SORUN;
Şimdi Normalde CS:GO açıyorum oynuyorum sıkıntı yok, ayriyetten injecekti farklı olan MemoryHackers SbyTe ve GlowEsp
sorunsuz çalışıyor ama sadece .exe dosyalı olan hileleri açtığımda başlat dediğim an oyun 4 saniye sonra atıyor.
yani durum exe de inject hatasından kaynaklanıyor. bu sorunu 3 aydır çözemedim 2 format attım bir şey de yanlış yapıyorum

Exe dosyasını açıyorum oyuna giriyorum daha sonra başlattığımda otomatik oyundan atıyor.
Ama diğer injecti farklı olan glowesp örn açıyorum onu f1 liyorum oyunda problem yok
sadece klosor de dll vs bulunmayan .exe injectli hilelerde oluyor bu durum ve piyasadaki hilelerin çoğu zaten böyle

Umarım yardım edebilecek biri çıkar,
Tw verebilirim gerekirse saygılar
Post automatically merged:

Konu Güncel ++

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Csgoya Güncelleme Geldiyse Offsetler Değişmiştir. Bu Yüzden Atıyordur.

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
windows updatelerini kontrol et ve güncelle - aio runtimes kur - gereksiz programları kaldır - driverların güncel olduğundan emin ol

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Son Shot DH

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cs go ya güncelleme geldi ise hile çalışmaz uyumlu değildir patch ile bilemiyorum tam güncelleme geldi ise cs-go ya buradaki hileye de yaparlar büyük ihtimalle güncelleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...