hileye veya oyuna güncelleme gelmiş olabilir hileyi yönetici olarak başlatmamış olabilirsin antivirüs programların açık olabilirSelam millet pulpa hvh hilesini açtım tam olarak 20 sn sonra oyundan attı ve vac oturumunuzu doğrulayamadı diye bir uyarı aldım.
Oyun dosyalarını doğruladım 1 tane dosyayı düzeltti yeniden indirdi fakat hala aynı uyarıyı alıyorum bir çözümü var mıdır
güncelleme gelmişmidir bilmiyorum ama yönetici olarak çalıştırdım antivirüs devre dışıhileye veya oyuna güncelleme gelmiş olabilir hileyi yönetici olarak başlatmamış olabilirsin antivirüs programların açık olabilir
dostum 5 defadır deniyorum ama hala aynı hata ne yazık kiDosyaları doğrula takrar dene sorun çözülücektir
lorsque votre compte est banni, vous ne pouvez rien faire d'autre que de les contacter
biliyorum kanka bende de 3 yıldır ban var ama bu ban yediniz diye bi uyarı gelmediğinden dedim aceba çözümü var mıdırVAC ban yediysen geri dönüşü yok kardo 2 yıldır vac banlıyım
su an 6 kere doğruladım ama hala aynı hatayı alıyorumdosyaları doğrula tekrar dene
dosyaları doğruladıktan sonra hilesiz girdim zaten ve hala deniyorum doğruluyor fakat uyarıyı halen alıyorumDostum hile fixlendiyse olabilir oyuna normal hilesiz girmeyi dene girebiliyorsan sıkıntı yok ban yememişsindir başka hileler dene
Merak etme ban yememişsin modemi resetle ve hileyi tekrar yükle düzelecektirSelam millet pulpa hvh hilesini açtım tam olarak 20 sn sonra oyundan attı ve vac oturumunuzu doğrulayamadı diye bir uyarı aldım.
Oyun dosyalarını doğruladım 1 tane dosyayı düzeltti yeniden indirdi fakat hala aynı uyarıyı alıyorum bir çözümü var mıdır
peki deneyeceğimMerak etme ban yememişsin modemi resetle ve hileyi tekrar yükle düzelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?