Çözüldü Cs Go Hile Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Cs Go'da oyunu açıyorum ardından hileyi aktif ediyorum ve oluşturduğum configi loadlıyorum oyuna giriş yaparken sorun yok giriyor map yüklendiği anda oyundan atıyor 3 gündür aynısı oluyor benlik bir sorun mu yoksa hilelik mi hilelik olsa 3 günde halledilirdi diye düşünüyorum bu arada kendi oluşturduğum configi loadlamadan giriş yapıyor fakat wallhack veya chams açarsam direkt tekrardan oyunu kendi kendine kapatıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hilenin açıklama videosundaki configleri kullan onlarda bi sıkıntı olmuyor ben denemiştim

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
oyuna configi loadlama lodalamada bir sorun var kaç gündür elle manuel yap gir problem yaşamazsın kek aksi taktirde oyundan atiyor bilgine

Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
sizi anlamıyorum configsiz de çalışmıyor diyorum hala yorum kasmak için yorum yapıyosunuz..

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka güvenlik ağınızı kapattığınızdan emin olun virüs programlarınızı durdurun Ve yönetici olarak çalıştırın

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...