8 Mar 2019 #1 karaca64 K Onaylı Üye Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 68 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Cs go sByte (ESKI OLAN DEĞİL) hs hilesi bozuk Yani config yeri fln söylerseniz onu sileyim yenisini oluşturayım ya atmıyor sadece body vuruyor hile menüsünde ise head olarak gösteriyor kafayı yiyecem hile bozuldu
Cs go sByte (ESKI OLAN DEĞİL) hs hilesi bozuk Yani config yeri fln söylerseniz onu sileyim yenisini oluşturayım ya atmıyor sadece body vuruyor hile menüsünde ise head olarak gösteriyor kafayı yiyecem hile bozuldu
8 Mar 2019 Yasaklandı #2 CaptainMarvel C Banlı Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 652 Tepki puanı 234 Yaş 27 7 HİZMET YILI Hilenin Ayarlarıyla Senmi Oynadın Kendimi Kafayı Sıyırdı? (Bu Soruyu Sormak Bana Acayip Geldi Millet)
Hilenin Ayarlarıyla Senmi Oynadın Kendimi Kafayı Sıyırdı? (Bu Soruyu Sormak Bana Acayip Geldi Millet)
8 Mar 2019 #3 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Önceki konuda yetkililer ilgilenecegini söyledi Muhtemelen güncelliyorlardır yada sen yanlış bir ayar vermişsindir
Önceki konuda yetkililer ilgilenecegini söyledi Muhtemelen güncelliyorlardır yada sen yanlış bir ayar vermişsindir
8 Mar 2019 #4 YusufEmreE Y Onaylı Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 27 7 HİZMET YILI Yanda 2 Kutuyuda Head yaptınmmı? benim ayarlarım : FOV : 3'ten aşağı oynamam smooth : 1 Primary : Head Secondary Head (Bazen body yapıyom) Ortadaki çubuk : 15
Yanda 2 Kutuyuda Head yaptınmmı? benim ayarlarım : FOV : 3'ten aşağı oynamam smooth : 1 Primary : Head Secondary Head (Bazen body yapıyom) Ortadaki çubuk : 15
8 Mar 2019 #5 recelekmek R Üye Katılım 14 Ara 2018 Mesajlar 17 Tepki puanı 4 7 HİZMET YILI resetlenmiş benimde bütün ayarlar, 0. birde oyun açıken giremiyorum, initiaziling de kalıyor
8 Mar 2019 #6 YusufEmreE Y Onaylı Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 27 7 HİZMET YILI recelekmek' Alıntı: resetlenmiş benimde bütün ayarlar, 0. birde oyun açıken giremiyorum, initiaziling de kalıyor Genişletmek için tıklayın ... Oyun menüsüne gelin öyle açın. (olmuyorsa bilmem.)
recelekmek' Alıntı: resetlenmiş benimde bütün ayarlar, 0. birde oyun açıken giremiyorum, initiaziling de kalıyor Genişletmek için tıklayın ... Oyun menüsüne gelin öyle açın. (olmuyorsa bilmem.)
8 Mar 2019 Konuyu başlatan #7 karaca64 K Onaylı Üye Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 68 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI CaptainMarvel' Alıntı: Hilenin Ayarlarıyla Senmi Oynadın Kendimi Kafayı Sıyırdı? (Bu Soruyu Sormak Bana Acayip Geldi Millet) Genişletmek için tıklayın ... awp ile oynarken body yapıyorum çünkü hep hs gidiyor scope li silahlarda o sırada hep yapınca kafayı sıyırdı sanırım ama düzelttim
CaptainMarvel' Alıntı: Hilenin Ayarlarıyla Senmi Oynadın Kendimi Kafayı Sıyırdı? (Bu Soruyu Sormak Bana Acayip Geldi Millet) Genişletmek için tıklayın ... awp ile oynarken body yapıyorum çünkü hep hs gidiyor scope li silahlarda o sırada hep yapınca kafayı sıyırdı sanırım ama düzelttim
8 Mar 2019 Yasaklandı #8 CaptainMarvel C Banlı Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 652 Tepki puanı 234 Yaş 27 7 HİZMET YILI karaca64' Alıntı: awp ile oynarken body yapıyorum çünkü hep hs gidiyor scope li silahlarda o sırada hep yapınca kafayı sıyırdı sanırım ama düzelttim Genişletmek için tıklayın ... Düzeltmene Sevindim Hayırlı Olsun İyi Forumlar.
karaca64' Alıntı: awp ile oynarken body yapıyorum çünkü hep hs gidiyor scope li silahlarda o sırada hep yapınca kafayı sıyırdı sanırım ama düzelttim Genişletmek için tıklayın ... Düzeltmene Sevindim Hayırlı Olsun İyi Forumlar.
8 Mar 2019 Konuyu başlatan #9 karaca64 K Onaylı Üye Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 68 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI YusufEmreE' Alıntı: Yanda 2 Kutuyuda Head yaptınmmı? benim ayarlarım : FOV : 3'ten aşağı oynamam smooth : 1 Primary : Head Secondary Head (Bazen body yapıyom) Ortadaki çubuk : 15 Genişletmek için tıklayın ... benim 2 kutucuk da head fov : 1.34 smooth : 1.22 yanlız sen ban yersin ayarların fazla ben legit oynuyorum ve hiç ban yemedim de Post automatically merged: 8 Mar 2019 CaptainMarvel' Alıntı: Düzeltmene Sevindim Hayırlı Olsun İyi Forumlar. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler
YusufEmreE' Alıntı: Yanda 2 Kutuyuda Head yaptınmmı? benim ayarlarım : FOV : 3'ten aşağı oynamam smooth : 1 Primary : Head Secondary Head (Bazen body yapıyom) Ortadaki çubuk : 15 Genişletmek için tıklayın ... benim 2 kutucuk da head fov : 1.34 smooth : 1.22 yanlız sen ban yersin ayarların fazla ben legit oynuyorum ve hiç ban yemedim de Post automatically merged: 8 Mar 2019 CaptainMarvel' Alıntı: Düzeltmene Sevindim Hayırlı Olsun İyi Forumlar. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler
1 Nis 2019 #10 BuraKinq54 B BuraKinq Uzman Üye Katılım 29 Eki 2016 Mesajlar 168 Tepki puanı 19 Yaş 25 9 HİZMET YILI Gayet iyi çalışıyor