CS:GO hile kodlama nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben internetten bakarak bir injector kodladım.Ama dll kodlamayı bilmiyorum hazır bulabileceğim biryer var mı ya da tam anlamıyla nasıl kodlaycağımızı gösterecek.Peki hazır aldığımda herhangi bir zararı olur mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Video kıstlanmış hocam kanal adını söylerseniz de işime yarayabilir teşekkürler
hocam,
şöyle yeni bir link bırakayım sana, ki eğer açılmaz yine kanal sahibi "cazz" ve sana playlisti atmış bulunmaktayım, içinde de: gui, aimhack, esp ve chams gibi hilelerin yapımını gösteriyor yaklaşık 11 video var playliste bakabilirsin brom eyvallah

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam,
şöyle yeni bir link bırakayım sana, ki eğer açılmaz yine kanal sahibi "cazz" ve sana playlisti atmış bulunmaktayım, içinde de: gui, aimhack, esp ve chams gibi hilelerin yapımını gösteriyor yaklaşık 11 video var playliste bakabilirsin brom eyvallah
Hocam çok sağolun çok işime yarayacak bu
Post automatically merged:

hocam,
Hocam burada sadece dll dosyasını izlesem yeterlimi zaten injectoru kendim kodlıcam ya da 1. Ve 2. Videoyu izlediğimde yapmış olduğu şeye ulaşırmıyım

Son düzenleme:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hazır hileleri değiştirerek öğrenmeye başlayabilirsiniz. benim kullandığım en iyi öğrenme yöntemim bu. genelde bozuk olan hile vs. alıp düzeltmeye çalışıyorum. çok faydalı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben internetten bakarak bir injector kodladım.Ama dll kodlamayı bilmiyorum hazır bulabileceğim biryer var mı ya da tam anlamıyla nasıl kodlaycağımızı gösterecek.Peki hazır aldığımda herhangi bir zararı olur mu?
Şu videodan yararlanabilirsin dostum

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
hazır hileleri değiştirerek öğrenmeye başlayabilirsiniz. benim kullandığım en iyi öğrenme yöntemim bu. genelde bozuk olan hile vs. alıp düzeltmeye çalışıyorum. çok faydalı oluyor
Dll düzenlemek için program önerin var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka bunun için baya bı zaman harcaman gerek kaliteli hile yapmak istiyorsan kaliteli hile yaparsan satadabilirsin böylece para kazanırsın kodlanan içinde zaten çoğu kişi sana yardımcı olmus

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam çok sağolun çok işime yarayacak bu
Post automatically merged:

Hocam burada sadece dll dosyasını izlesem yeterlimi zaten injectoru kendim kodlıcam ya da 1. Ve 2. Videoyu izlediğimde yapmış olduğu şeye ulaşırmıyım
hocam öncelikle kusura bakma yeni görüyorum, injectoru kendin kodladıysan da olabilir yani evet ulaşabilirsin zaten kodlayarakta anlarsın diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...