Cs :Go Hileli Takim var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Takım olarak hile yaparsanız zevk alamassınız ve çok belli olur o yüzden ban yersiniz

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
ezglobal kullanacagına sbyte kullan daha iyi
hayır kanka ezglobalde null base protect var şu anki antihile şeylerini aşıyor tam vac koruması sağlıyor sbytede işler öyle değil ve ayrıca ezglobalde özellik baya bol . yani reklam yapmış gibi olmasın ama bence ezglobal daha iyi.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hayır kanka ezglobalde null base protect var şu anki antihile şeylerini aşıyor tam vac koruması sağlıyor sbytede işler öyle değil ve ayrıca ezglobalde özellik baya bol . yani reklam yapmış gibi olmasın ama bence ezglobal daha iyi.
Sen cihanın söyledigi yalan lafları bana söylüyorsun ama boş geliyor bana ban yediğin zaman beni daha iyi anlarsın yaşın küçük inanma böyle şeylere

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sen cihanın söyledigi yalan lafları bana söylüyorsun ama boş geliyor bana ban yediğin zaman beni daha iyi anlarsın yaşın küçük inanma böyle şeylere
kardeşim kusura bakma ama ban yemen senin beceriksizliğin adam o kadar legit oynayın diyo beceremiyorsan kötüleme hakkın olmaz hani anlatabiliyor muyum: ) ayrıca amacım burda reklam yapmak değil sadece bilgilendirmek.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeşim kusura bakma ama ban yemen senin beceriksizliğin adam o kadar legit oynayın diyo beceremiyorsan kötüleme hakkın olmaz hani anlatabiliyor muyum: ) ayrıca amacım burda reklam yapmak değil sadece bilgilendirmek.
İlk bana kardeşim deme ben senin yaşıtın değilim 2. ben ow yediriyor diye birşey söylemedim vac yediriyor anlamında söylemiştim dediğim gibi 1 2 haftaya ban yediğin zaman post açıp ezglobalden ban yedim diye aglarsın zaten 3.Benim amacım kötülemek değil 2 seneye yakın csgoda hile kullanıyorum bir sürü hile test ettim paralı free ben bildiğimi söylüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
birsürü var bence trden bulmam oyun içi hile oldugunu anladın adamları ekle beraber girelim de

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben 1 yıl hileli oynadım nerdeyse. sonra VAC ban :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
takımla rep yeme ihtimalın daha çok yüksek temiz olsan bile güven fakttörün kötü olucak kayebede kaybede aynı ranaka inersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...