Takım olarak giriyoruz zevk alıyoruz legit oynuyoruz ve ban yemiyoruz oynamadan bilemezsinTakım olarak hile yaparsanız zevk alamassınız ve çok belli olur o yüzden ban yersiniz
hayır kanka ezglobalde null base protect var şu anki antihile şeylerini aşıyor tam vac koruması sağlıyor sbytede işler öyle değil ve ayrıca ezglobalde özellik baya bol . yani reklam yapmış gibi olmasın ama bence ezglobal daha iyi.ezglobal kullanacagına sbyte kullan daha iyi
Sen cihanın söyledigi yalan lafları bana söylüyorsun ama boş geliyor bana ban yediğin zaman beni daha iyi anlarsın yaşın küçük inanma böyle şeylerehayır kanka ezglobalde null base protect var şu anki antihile şeylerini aşıyor tam vac koruması sağlıyor sbytede işler öyle değil ve ayrıca ezglobalde özellik baya bol . yani reklam yapmış gibi olmasın ama bence ezglobal daha iyi.
kardeşim kusura bakma ama ban yemen senin beceriksizliğin adam o kadar legit oynayın diyo beceremiyorsan kötüleme hakkın olmaz hani anlatabiliyor muyum: ) ayrıca amacım burda reklam yapmak değil sadece bilgilendirmek.Sen cihanın söyledigi yalan lafları bana söylüyorsun ama boş geliyor bana ban yediğin zaman beni daha iyi anlarsın yaşın küçük inanma böyle şeylere
İlk bana kardeşim deme ben senin yaşıtın değilim 2. ben ow yediriyor diye birşey söylemedim vac yediriyor anlamında söylemiştim dediğim gibi 1 2 haftaya ban yediğin zaman post açıp ezglobalden ban yedim diye aglarsın zaten 3.Benim amacım kötülemek değil 2 seneye yakın csgoda hile kullanıyorum bir sürü hile test ettim paralı free ben bildiğimi söylüyorum.kardeşim kusura bakma ama ban yemen senin beceriksizliğin adam o kadar legit oynayın diyo beceremiyorsan kötüleme hakkın olmaz hani anlatabiliyor muyum: ) ayrıca amacım burda reklam yapmak değil sadece bilgilendirmek.