- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Forumda bunu ücretsiz yapan biri olur mu sanmıyorum.konuda
Bana bir adet .dll lazım cs go'ya enjekte etmek için..
yazmisim..
benim yapamadigim ortada ve herhangi birisinden rica ediyorum benim yerime yapsin mumkunse.. ben anlamiyorum
Madem okadar kolay neden kimse yardımcı olmuyor? diğer yorumlarda belirttiğim gibi ücret ödemeye hazırım.Kimse karşılıksız kılını kıpırdatmaz, CS:GOda hile yazmak diğer oyunlara göre zor değil program ile offsetleri alıyorsun hazır kodun içine yapıştırıyorsun ve sağlam bir injectorle yapıştırıyorsun bu kadar youtubeda bir dünya türkçe tutorialı var
hocam kolay dediğim yinede saatler alıyor ücretsiz yapmazlar, ücret ödeyeceksen bionluktaki yazılımcılar ile konuşabilirsin sıfırdan istediğin menüyü yaparlarDC: tfthanzhi
Madem okadar kolay neden kimse yardımcı olmuyor? diğer yorumlarda belirttiğim gibi ücret ödemeye hazırım.
Peki bunu o belirttigin platformda kim yapabilir? link atabilir misin?hocam kolay dediğim yinede saatler alıyor ücretsiz yapmazlar, ücret ödeyeceksen bionluktaki yazılımcılar ile konuşabilirsin sıfırdan istediğin menüyü yaparlar
hocam kimin yapabileceğini bilmiyorum ancak arama kısmına c++ yazarsanız ilgilenecek bir kaç kişi çıkar muhtemelenPeki bunu o belirttigin platformda kim yapabilir? link atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?