5 Kas 2017 #1 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI Kendi hazırladığım büyük bir arşivi sizlerle paylaşmak istedim. Hepsini tek tek seçtim.Aralarında normal bir kaç şarkıda var. Bunu yapmamın amacı oyun içinde sıkıldığınız zaman şarkı açıp eğlenmek,server trollemek(asıl amaç) ve gaza gelmek (Şarkı olduğu için virus total'e gerek duymadım) İçinde 107 adet şarkı/troll var. Gerekli olan programı buradan indirebilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/cs-go-istediginiz-sarkiyi-kesitleri-acma.42753/ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son düzenleme: 5 Kas 2017
Kendi hazırladığım büyük bir arşivi sizlerle paylaşmak istedim. Hepsini tek tek seçtim.Aralarında normal bir kaç şarkıda var. Bunu yapmamın amacı oyun içinde sıkıldığınız zaman şarkı açıp eğlenmek,server trollemek(asıl amaç) ve gaza gelmek (Şarkı olduğu için virus total'e gerek duymadım) İçinde 107 adet şarkı/troll var. Gerekli olan programı buradan indirebilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/cs-go-istediginiz-sarkiyi-kesitleri-acma.42753/ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
5 Kas 2017 Yasaklandı #2 MiroslavStoch M #De Tanırlar Banlı Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 1,489 Tepki puanı 512 9 HİZMET YILI sağolasın
5 Kas 2017 #3 śiáméśé ćát Ś Üye Katılım 5 Kas 2017 Mesajlar 46 Tepki puanı 3 Yaş 24 8 HİZMET YILI format atıcam o yüzden indirmiyorum ama chacarron macarron yoksa kesinlikle eklemelisin
5 Kas 2017 #4 Adras for a Dream Seçkin Üye Katılım 10 May 2017 Mesajlar 478 Tepki puanı 48 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ipnelik psikopatlık ve trollemeyi çok sevdiğim için eyw kaşarina bu yorumu yazdıktan sonra indirme linkine tıkladım ve baktımki 880mb şu an hastaneden yazıyom
ipnelik psikopatlık ve trollemeyi çok sevdiğim için eyw kaşarina bu yorumu yazdıktan sonra indirme linkine tıkladım ve baktımki 880mb şu an hastaneden yazıyom
6 Kas 2017 Konuyu başlatan #5 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI Adras' Alıntı: ipnelik psikopatlık ve trollemeyi çok sevdiğim için eyw kaşarina bu yorumu yazdıktan sonra indirme linkine tıkladım ve baktımki 880mb şu an hastaneden yazıyom Genişletmek için tıklayın ... Ben onu upload ederken geberdim yani
Adras' Alıntı: ipnelik psikopatlık ve trollemeyi çok sevdiğim için eyw kaşarina bu yorumu yazdıktan sonra indirme linkine tıkladım ve baktımki 880mb şu an hastaneden yazıyom Genişletmek için tıklayın ... Ben onu upload ederken geberdim yani
6 Kas 2017 Konuyu başlatan #6 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI śiáméśé ćát' Alıntı: format atıcam o yüzden indirmiyorum ama chacarron macarron yoksa kesinlikle eklemelisin Genişletmek için tıklayın ... Artık değiştiremiyorum
śiáméśé ćát' Alıntı: format atıcam o yüzden indirmiyorum ama chacarron macarron yoksa kesinlikle eklemelisin Genişletmek için tıklayın ... Artık değiştiremiyorum