Aga öyle deme her hilede birazcık ban riski vardır bir overwatch düşmene bakar bütün durum buevet aimware
zaten abartmamak sartiyla diyorum aga flash bellege aticam actigim anda cekicem boyle rage alip tak tak diye vurmicam arada kapaticam ws olay bu tessekurler yorumun icinAga öyle deme her hilede birazcık ban riski vardır bir overwatch düşmene bakar bütün durum bu
Tessekurler Dostum Ama Keske Yardim EdeBilsen internetten baktiklarimin %99 ban riski var bazilarini denedim 3 hesabim wac ban yediillaki vardır didik didik araman gerek
Hile kullanmak konusunda bu kadar profesyonelsen bulmak konusunda da öylesindirzaten abartmamak sartiyla diyorum aga flash bellege aticam actigim anda cekicem boyle rage alip tak tak diye vurmicam arada kapaticam ws olay bu tessekurler yorumun icin
hahaha xd tessekurler dostumHile kullanmak konusunda bu kadar profesyonelsen bulmak konusunda da öylesindir
Sana kolay gelsin
dostum zaten olay bu ben arada bir acicagim ve zaten her hilede ban yeme riski var zaten ama ben bunlarin bir kac tiyosunu biliyorum XD yorumun icin tessekurlerDostum istersen aimware al hiç farketmez her hilede ban yeme riski vardır bende ole dıyordum ama ban yedımmutlaka belli oluyor bi yerde
O 3 hesaba 26TL vereceğine aimware alabilirdin ?evet aimware
Tessekurler Dostum Tavsiyen Icin XD zaten olayda bu bedava olan hileler zaten berbat oluyor kullanim acisi ucretli hillerlerden daha cabuk vaca dusuyorsun olayda bu zaten Parali Hileler Vaci En az orana dusuruyorMalesef ücretsiz hilelerin çoğuna güvenilmiyor hem tasarım hemde verilen emek açısından tabiki güzel bedavaya hileler bulunmakta fakat.Paralı hilelerde mantık biraz farklı çalışıyor.Gerçekten ban riskini en aza düşürüp oynamak istiyorsan oynayabilirsin senin seçimin
haahahaha XD DogrudurO 3 hesaba 26TL vereceğine aimware alabilirdin ?
Tessekurler Dostum Ama Keske Yardim EdeBilsen internetten baktiklarimin %99 ban riski var bazilarini denedim 3 hesabim wac ban yedi
onemli degil dostum XDdostum cs:go oynamıyorum o yüzden yardımcı olamıycağım
Örnek olarak benim forumda yayınladığım hilem fps sorunları var, az özellik var ama kat kat daha güvenli. Bildiğim kadarı ile 2 kişi vac yedi biri overwatchdan diğerini bilmiyorum cevap vermedi ve vacnette de sıkıntı çıkarmadı (henüz). External hile be her satırında emek var. Kopyala yapıştır bir hile değil ve kodlar karıştırılmış durumda. Bundan dolayı daha sıkıntı çıkarmadı...Senin istediğin hileler internal public. Şimdi internal hileler C++ ve DLL dir. Oyunu düşün şimdi a.dll günde 10000 kişi tarafından oyuna enjekte edilirse ve oyunla beraber çalışırsa VAC şüphelenir. Neden 10000 kişi? Çünkü istediğin hile ücretsiz. External Public yani exe şeklinde olanlar atıyorum a.exe bu program oyunla çalılıyor ama sedece memoryde işlem yapıyor. Ama ona bakıcak olursak discord da oyunla çalışıyor ve memoryde işlem yapıyor? Program bu sefer kodlarını taramaya çalışır. Eğer hileni kopyala - yapıştır wolftü gibi yaptıysan pat Vac. Ama eğer kendi kodlarını yazıp bir de kod karıştırıcısı ile karıştırdın mı daha güvenlidir. Bu yüzden exe şeklinde external hileler tespit edilmesi daha zordur. Daha az özellik olur ama daha güvenli olurlar. Daha yavaş olur, oyunu kastırırlar ama karşılığında daha daha az bir vac yeme ihtimali ile gezersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?