CS:GO Kasa açma sitelerinde Dolar saklanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selamlar. Oldum olası csgo kasa açma işlerinden uzak durdum ve öyle de devam edicem. Malum seçimden sonra bütün paramı dolar yapıcam. Ama şu an reşit olmadığım için paparadan yapamıyorum. Fakat csgo kasa açma siteleri yaş doğrulaması istemeden paramı dolara çevirerek saklıyabiliyorlar. Bunu daha önce düşünen veya yapan varsa yardımcı olabilir mi? Mantıklı mı sorun çıkar mı?

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
sitenin ani kapatilmasi veya data sizdirilmasi,dolandiricilik tarzi olaylar olabilir bence saklanmaz ve dolar cevirsen bile parani sadece degerini korumus oluyorsun oyle buyuk kara gecme gibi bir sey soz konusu olamaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sitenin ani kapatilmasi veya data sizdirilmasi,dolandiricilik tarzi olaylar olabilir bence saklanmaz ve dolar cevirsen bile parani sadece degerini korumus oluyorsun oyle buyuk kara gecme gibi bir sey soz konusu olamaz
biliyorum amacım kara geçmek değil zaten aniden aklıma bu yol geldi. Ayrıca düşündüğüm site yıllardır bu sektörde olan keydrop. daha güvenilir bildiginiz varsa yazabilirsiniz tabii.

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bu konu hakkinda ailenle konusup parayi borsadan cevirtebilirsin ama ben hayla keydrop sitelerine pek guvenmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Selamlar. Oldum olası csgo kasa açma işlerinden uzak durdum ve öyle de devam edicem. Malum seçimden sonra bütün paramı dolar yapıcam. Ama şu an reşit olmadığım için paparadan yapamıyorum. Fakat csgo kasa açma siteleri yaş doğrulaması istemeden paramı dolara çevirerek saklıyabiliyorlar. Bunu daha önce düşünen veya yapan varsa yardımcı olabilir mi? Mantıklı mı sorun çıkar mı?
kanka saklanır ama siteler sürekli kapanıyor onun için herkes aldığı skinleri flnda çekiyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tabii ki bu yöntemi deneyebilirsin fakat siteden paranı da alabirler o yüzden gerçek manada güvendiğin csgo skin sitelerine yatırman lazım paranı ki emin olasın

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
saçmalama bro binanceye felan çek işte

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
saklanmaz kanka site kapanırsa para gg

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence saklama çünkü site kapanırsa işin biter en iyisi arkadaşlarına ailene danış

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok riskli. site güvenilir mi ona bakmak lazım önce

Üye
3 HİZMET YILI
kanka oraya yatırdığın para ne zamana kadar duru belli olmazki sitenin batma veya kapatılma ihtimalide var ve bunun için çoğunun güvencesi yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Csgo skini alman daha mantıklı dolar yükselince o da yükseliyor zaten.

Üye
3 HİZMET YILI
Sitelerin çok üst düzey güvenlikli olduğunu sanmıyorum riskli bir durum bence gerek yok ama fikir senin.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Döviz bürolarında bozdurabilirsin, çoğu yaş sormuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...