- Yasaklandı
-
CS:GO içindeyken MAP'lere hızlı girmek için CS:GO'nun çözünürlüğünü 640x480 yapmanız gerekiyor masaüstü çözünürlüğü değil. Yanlış bilgilendirme olmasın.uğraştırıcı yinede teşekürler
deneyecegım tesekkur ederımEvet herkese merhaba, Bildiğimiz üzre CS:GO genel bir MAP'lere uzun girme süresi var bu süre gerçekten bunaltıcı derecede uzun. (3-5 DK) deathmatch giriyorsunuz 3-5 dakika bekliyorsunuz kanser bir durum. Bunun çözümü basit tabii ki CS:GO'dayken MAP'e girmeden önce, Çözünürlüğünüzü 640x480 yapmanız gerek. Sonra oyuna girin ve eskiden oyuna girerken beklediğiniz sürenin %80 kadar kısaldığını göreceksiniz. Oyundayken 640x480 çözünürlüğünü, eski çözünürlüğünüze getirip oynayabilirsiniz.
Ne olarak bilgin yok?Hiçbir Bilgim YOK benim
teşekür ederim bilgilendirdigin için bizi eline saglıkEvet herkese merhaba, Bildiğimiz üzre CS:GO genel bir MAP'lere uzun girme süresi var bu süre gerçekten bunaltıcı derecede uzun. (3-5 DK) deathmatch giriyorsunuz 3-5 dakika bekliyorsunuz kanser bir durum. Bunun çözümü basit tabii ki CS:GO'dayken MAP'e girmeden önce, Çözünürlüğünüzü 640x480 yapmanız gerek. Sonra oyuna girin ve eskiden oyuna girerken beklediğiniz sürenin %80 kadar kısaldığını göreceksiniz. Oyundayken 640x480 çözünürlüğünü, eski çözünürlüğünüze getirip oynayabilirsiniz.
sağol teşekkürler iyiki paylaştın bendede çok sıkıntı yarayıtodu eywEvet herkese merhaba, Bildiğimiz üzre CS:GO genel bir MAP'lere uzun girme süresi var bu süre gerçekten bunaltıcı derecede uzun. (3-5 DK) deathmatch giriyorsunuz 3-5 dakika bekliyorsunuz kanser bir durum. Bunun çözümü basit tabii ki CS:GO'dayken MAP'e girmeden önce, Çözünürlüğünüzü 640x480 yapmanız gerek. Sonra oyuna girin ve eskiden oyuna girerken beklediğiniz sürenin %80 kadar kısaldığını göreceksiniz. Oyundayken 640x480 çözünürlüğünü, eski çözünürlüğünüze getirip oynayabilirsiniz.
Map'e yavaş girenler için açtım konuyu. Map'e 1.5 saniyede giriyorsan beni niye ilgilendirsin ki?kardeşim ben oyuna 1.5 saniyede gidiyorum
Önemli değil umarım işe yarar dostumsaol kardeşim bilgi için
Önemli değil umarım işe yarar dostumteşekkürler bro
denedim oluyor Ausserkontrolliere utku barın isteyen eklesinEvet herkese merhaba, Bildiğimiz üzre CS:GO genel bir MAP'lere uzun girme süresi var bu süre gerçekten bunaltıcı derecede uzun. (3-5 DK) deathmatch giriyorsunuz 3-5 dakika bekliyorsunuz kanser bir durum. Bunun çözümü basit tabii ki CS:GO'dayken MAP'e girmeden önce, Çözünürlüğünüzü 640x480 yapmanız gerek. Sonra oyuna girin ve eskiden oyuna girerken beklediğiniz sürenin %80 kadar kısaldığını göreceksiniz. Oyundayken 640x480 çözünürlüğünü, eski çözünürlüğünüze getirip oynayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?