CS GO Övgü Botu Hilesi Ve Anlatımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Merhaba arkadaşlar !
Gördüm ki çoğu kişi övgü hilesini internette para ile satıyor üzüldüm açıkçası.. Ben de bu sabah bir foruma denk geldim ve istekleri görünce ben de araştırıp biraz kurcaladım. :brainfree:
Arkadaşlar anlatacağım şey biraz karışık gelebilir ama iyi okursanız yapıcağınızı varsayıyorum. ^-^

:indir:

Steam Hızlı Account Açma:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gerekli Dosyalar:

:yazı:
DİKKAT !
Öncelikle övgü botunun çalışabilmesi için hesabınızda daha önce para yüklenmiş veya harcanmış olması gerekmekte ve Windows 10 kullanıyor olmanız gerekmekte değilse de internette powershell yerine kullanılan programları kullanabilirsiniz araştırıp.

1-)İlk önce burdan dosyamızı indiriyoruz.

2-)Powershellde node hatası almamak için gerekli programı indiriyoruz ve kuruyoruz ilk önce

3-) 2 kısımda ki dosyayı indirip kurduktan sonra tekrar 1. kısma dönüp indirdiğimiz dosyayı masaüstüne çıkartıyoruz klasör olarak.

4-)Githupdan indirdiğimiz dosyanın içine girerek SHİFT + SAĞ TIK yaparak Powershell'imizi açıyoruz.

5-)Powershell açılacak ve daha sonra komut kısmına npm install yazıp enter diyip kurulumunu bekleyeceğiz. Ve kurduktan sonra kapatıp config.json dosyamızı not defteri ile açıyoruz.
(Ayarlar farklı olabilir resimdekine göre ayarlayıp fazlalıkları silin. Kırmızı olan yer sizin övgü göndereceğiniz hesabın bilgileri. Commend yazan yerde kaç adet övgü olduğunu gösteren yerdir. Kaç övgü istiyorsanız ordaki sayıları silip kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Dikkat açtığınız hesap sayısı kadar yazabilirsiniz. Örnek: 20 hesap açtınız 20 tane yazabilirsiniz ve bi hesaba gönderdikten sonra açtığınız o hesaplarla aynı hesaba övgü atamazsınız.)

Config dosya ayarı.JPG

Config dosyasının içersini de mutlaka Steam Hesabınızın API'si olmak zorunda yoksa çalışmaz aşşağıda kırmızıyla çizdiğim yere yapışıtırıcaksınız

6-)Bu siteden Steam account açıcaz. Chrome veya Opera kullanıyor olmanız gerekmekte. Siteye ilk girdiğinizde sarı uyarı kutusu içersinide ekranın ortasında Download the SAG addon! yazcaktır.Download yazısı üzerine tıklayıp eklentiyi tarayıcıya kurduktan sonra 3 seçenek gelecek ve siz GMAIL olanı seçiceksiniz.

7-)Seçtikten sonra GENERATE diyip robot olmadığınızı belirtin ve 20 saniyeye yakın bekleyin. Bekledikten sonra size rastgele bir hesap ID ve şifre tanımlayacak.

:cool:İstediğiniz kadar övgü almak için istediğiniz övgü miktarında hesap generate yapıp bir .txt dosyası içersinide toplayıp ÖRNEK ! memoryhacker:123456789 şeklinde kaydedicez alt alta, tekrar onuda klasörümüzün içine atıcaz ve hesap.txt olarak kaydediyoruz.

9-)Config dosyasına API Key'imizi yazdık övgü istenilen hesabımızın ıd ve şifresini yazdık hesap profilini girdik istenilen övgü ve miktarını açtığımız hesaplara göre yazdık ve bir hesap.txt içinde kaydettik şimdi uygalamaya geçme zamanı.

10-)Tekrar klasörüme gelerek SHIFT+Sağ Tık Powershell'imizi açıyoruz. Açılan yerde " node databaseManager.js " tırnak içinde ki kodu yazıp bekliyoruz.

11-)Ve karşımıza bir menü geliyor. Menüde yukarı aşağı ok tuşları ile hareket edip " Add Account from database " yazısına tıklayıp karşınıza çıkan 3 seçenekten " Import from username:password file " yazısına tıklayacaksınız.

12-)Tıkladıktan sonra hesap açıp not defterine kaydettiniz dosyanın adını sorucak adını ne yapmıştık ? hesap.txt evet oraya sadece " hesap " yazıp enter dedikten sonra çıkan menüden " exit " yazısına ok tuşlarıyla gelip enter tuşuna basıyoruz.

13-)Bidaha Powershellimizi kapatmadan " node index.js " yazıp yüklenmesini bekliyoruz ve yüklenme bittikten sonra " Steamguard Code:" yazan yere size gelen kodu girerek enter diyip ÖVGÜLERİNİZİN YÜKLENMESİNİZİ SEYREDİYORUZ. ^^

:resim:

steamuserimages-a.akamaihd.jpg

:not:

Evet arkadaşlar anlatımım biraz karışık olabilir ama yapamayanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Faster Faster Faster
Banlı Üye
Bu rekabetçide gözüküyomu

Ultra Üye
Ödüller
9
Valve bunu engellememiş miydi reis, çalışyor mu şuanda?

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
Is this effectively enough?

Seçkin Üye
Ödüller
4
Biraz uzun ve karışık ama verimli sonuç alınıyorsa denenebilir tabi.

Onaylı Üye
Böylemi yapılıyormuş vat be millet 1k 2k övgü almış keşke güven faktörünü etkileseydi forumda bazı arkadaşlar bu durumdan şikayetçi :)

Onaylı Üye
eline sağlıkk kral valve engellemedi demi bunu

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
5
Eline sağlık dostum. Anlatımı güzel yapmışsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
Onaylı Üye
Ödüller
5
çok iyi bir konu olmuş çok soruluyordu bu yöntemi bir ara denemek istemiştim ancak işte alım yapma şartı var steamden apı key almak için sen o gördüğüm anlatımlara göre çok sade ve anlaşılır anlatmışsın eline sağlık. :)
Çok teşekkür ederim. Sizin de elinize sağlık yorum yapıp okuduğunuz için. Eğer satın alım şartı olmadan bir sistem bulursam sizinle paylaşırım. :)
Post automatically merged:

1 arkadasım para verdıydı bosa vermıs ozam buna:D
Maalesef ben de o arkadaşınız gibi olucaktım. :) :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
Beyler bana hesap atana hesap atarım 100 tane atarsan 100 1000 tane atarsan 1000 tane

Üye
Ödüller
5
Yeni hesap için geçerlimi? prime olmayan ve steam pazarı kullanılmayan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.