biliyorum hocam bunu konuda da bundan bahsettim zaten bunu programa dökmüş biri lazım banabunu alıp kullanabilirsin.
bu videodaki ban riski bulunduruyor mu ?biliyorum hocam bunu konuda da bundan bahsettim zaten bunu programa dökmüş biri lazım bana
bu videodaki ban riski bulunduruyor mu ?
hayır oyuna inject , oyun üzerinde birşey yapılmadığı için bulundurmuyor, övgü botlarının hiçbiri ban riski bulundurmuyor bynogame gibi yerlerde satışı var zatenbu videodaki ban riski bulunduruyor mu ?
çok uğraştırıyor hocam@Zepshyr ile kendi hesabıma 110 civarı övgü attık bi sorun olmadı ama hesap açmak bi zaman sonra sıkıyor modemi resetle vs. ve herhangi bir ban durumuda yok.
1 senede 100 övgü zor toplarsın adamlar çoğu atmiyor zaten program ile 30dk da 1000 tane atıyorUsta övgü botuna ne gerek var her oyun girdiginde oynadıgın şahıslara övgü atın diyebilirsin mesela
yardımcı olabilirsen çok iyi olur bekliyorum.Kesinlikle Haklı Kimse Övgü Atmıyor Valla Benim Bi Arkadaşım Var Sana Yardımcı Olabileceğini Düşündüğüm Kendisine Ulaştığımda Seninle İletişime Geçelim Kardeş Yararlı Olur Halledersek
1200 saatlik cs hayatımda toplam 90 övgü falan aldım. İstememe rağmen atmıyor kimse, o yüzden yapacak bi şey yokUsta övgü botuna ne gerek var her oyun girdiginde oynadıgın şahıslara övgü atın diyebilirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?