Bana tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim belki kendime yardımcı olabilirCs godada loldeki gibi rank mmr var rankın ova olabilir ama mmr ın yüksektir o yüzden daha yükseğe çıkman için cs go yüksek rankları önerir cunku lobinde 4 tane çift keleş sen nova olursan oynanıp kazanılan maçtaki çoğu rank puanı sana daha yüksek gelir ve buda senin rank atlamanı hızlandırır nor alde çifr keleşle novanın rank atlama mmr puanı aynı olup aynı maçlara girildiğinde nova daha hızlı rank atlar çünkü çift keleşin veya keleşin rank puanı daha yüksektir misal senin rank atlama puan nova 2 den nova 1 çıkarken 100 puansa çift keleşin guzideye çıkması 300 puandır o yüzden rank kasan arkadaşlar bi tık sizden yükseklerle oynayın lobiyi siz kurarsanız karşıdakilerde sizin mmr puanınıza ve lobinizdeki mmr ortalamasına göre gelir iyi oyunlar.
ne demek dostum iyi oyunlarBana tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim belki kendime yardımcı olabilir
Bana tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim belki kendime yardımcı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?