Onaylı Üye
ow izleyen adam sen prime alınca izlerse banlanırsınŞimdi ben Steam hesabımdan 10 saat kadar legit sbyte hileli CS:GO free versiyonunu oynadım. Ayrıca oyundan sürekli çıktığım için 7 gün rekabetçi bekleme sürem var. Prime güncellemesi alsam hilesiz oynamaya devam etsem daha önce oynadığım 10 saat hileli için ban yer miyim? ve Prime alınca rekabetçi bekleme sürem biter mi?
teşekkürler. yeni hesap açtım ve içerisinde 5 dolar harcadım. diğer hesabımdan buna prime gönderemiyorum steam bakiyesinden çekmiyor nedense.ihtimal var usta eğer (D) bir hile kullandıysan ban yersin yeni hesap açman en sağlıklısı bence.
Legit oynadıysan ban yemessin bence sonuç ta geçmiş 10 saat hile kullanımı varŞimdi ben Steam hesabımdan 10 saat kadar legit sbyte hileli CS:GO free versiyonunu oynadım. Ayrıca oyundan sürekli çıktığım için 7 gün rekabetçi bekleme sürem var. Prime güncellemesi alsam hilesiz oynamaya devam etsem daha önce oynadığım 10 saat hileli için ban yer miyim? ve Prime alınca rekabetçi bekleme sürem biter mi?
o zaman hiç riske girmeyip yeni hesaptan alayımaylarca ow vakalarında kalabiliyorsun yani evet prime aldıktan sonra da ban yiyebilirsin.
dostum az önce ban yedim ben sbyte detected dostum yeni hesap açŞimdi ben Steam hesabımdan 10 saat kadar legit sbyte hileli CS:GO free versiyonunu oynadım. Ayrıca oyundan sürekli çıktığım için 7 gün rekabetçi bekleme sürem var. Prime güncellemesi alsam hilesiz oynamaya devam etsem daha önce oynadığım 10 saat hileli için ban yer miyim? ve Prime alınca rekabetçi bekleme sürem biter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?