Ultra Üye
Silver 1 başlaması gerekirdi falan diye saçma sapan bir yoruma gerek yok hangi rankta başlarsa başlasın o rankta +30 adam vurup çok rahat oynuyorsa o ranka göre daha iyi bir aime sahip ve daha iyi bir oyun stiline sahiptir. Ben bir hesapta silver1 başladım başlama sebebim oyunu bilmemem ve oyundan çıkıp ban yememdi. Novalarla girip yeterince adam vuruyordum. Bunun rankla bir alakası yokilk 10 maçını atmışsın iyi oynuyorum diyorsun nova başladım diyorsun nasıl daha iyi ranklara gelirim diyorsun öncelikle iyi falan oynamıyorsun tabi takımın kötü gelmiştir bahaneler falan filan kendini geliştirmek istiyorsan ilk 10 maç tamamen eğlenmen ve silver 1 başlaman gerekirdi en düşük noktadan top noktaya çıkmak seni öyle bir geliştirirdiki bundan sonra oynayacağım tüm fps oyunlarda bunu anlardın. Bunun dışında aim geliştirme oyunları falan filan var garip şeyler istersen zamanını boşa harcayıp bunlarda aim geliştirmeye çalışabilirsin. Yada daha çok profesyonel kişileri izleyip taktiklerini geliştirip oyunu oynayabilirsin.