cs go rank atlama sistemi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
cs go da ilk 10 maçımı kazandım ve iyi oynuyordum gold nova master im ama dahada gelişmek istiyorum lütfen yardımda bulunun nasıl daha iyi ranklara gelebilirim.
rank_2018.jpg

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
ilk 10 maçını atmışsın iyi oynuyorum diyorsun nova başladım diyorsun nasıl daha iyi ranklara gelirim diyorsun öncelikle iyi falan oynamıyorsun tabi takımın kötü gelmiştir bahaneler falan filan kendini geliştirmek istiyorsan ilk 10 maç tamamen eğlenmen ve silver 1 başlaman gerekirdi en düşük noktadan top noktaya çıkmak seni öyle bir geliştirirdiki bundan sonra oynayacağım tüm fps oyunlarda bunu anlardın. Bunun dışında aim geliştirme oyunları falan filan var garip şeyler istersen zamanını boşa harcayıp bunlarda aim geliştirmeye çalışabilirsin. Yada daha çok profesyonel kişileri izleyip taktiklerini geliştirip oyunu oynayabilirsin.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hile ile oynamayı dusunuyorsan gelisemezsin. Ilk once hilesiz biryerlere gelmeye çalis sakin hile açma . Sana tavziyem aimin için pvproya gir googleye yaz çikar insanlarla vs atiyorsun. orda hergun 5 6 mac at emin ol aiminin gelistiginin farkina varacaksin. maclarda filan kötu oynarsan veya seninle birileri dalga gectigi zaman aldırış etme . hic kimse direk globalden baslamadi bu oyuna . Birden bire gelisemezsin sadece sabir ve hergun oyuna girmeye bak sende gelistiginin farkina varacaksin. Iyi forumlar

Lord Of Heaven
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ilk 10 maçını atmışsın iyi oynuyorum diyorsun nova başladım diyorsun nasıl daha iyi ranklara gelirim diyorsun öncelikle iyi falan oynamıyorsun tabi takımın kötü gelmiştir bahaneler falan filan kendini geliştirmek istiyorsan ilk 10 maç tamamen eğlenmen ve silver 1 başlaman gerekirdi en düşük noktadan top noktaya çıkmak seni öyle bir geliştirirdiki bundan sonra oynayacağım tüm fps oyunlarda bunu anlardın. Bunun dışında aim geliştirme oyunları falan filan var garip şeyler istersen zamanını boşa harcayıp bunlarda aim geliştirmeye çalışabilirsin. Yada daha çok profesyonel kişileri izleyip taktiklerini geliştirip oyunu oynayabilirsin.
Silver 1 başlaması gerekirdi falan diye saçma sapan bir yoruma gerek yok hangi rankta başlarsa başlasın o rankta +30 adam vurup çok rahat oynuyorsa o ranka göre daha iyi bir aime sahip ve daha iyi bir oyun stiline sahiptir. Ben bir hesapta silver1 başladım başlama sebebim oyunu bilmemem ve oyundan çıkıp ban yememdi. Novalarla girip yeterince adam vuruyordum. Bunun rankla bir alakası yok

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aim map'ler var atölyede onlara girerek aim kasabilirsin AK47'yi daha iyi kullanabilmek amacıyla girip kendini geliştirebilirsin.

İyi Forumlar..

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim hep aynı mapte oynama

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
komutlarla aim kas ileride sıkıntı yaşarsın zorlanırsın nova rank iyi oynadığını göstermez le lem ranklarınıda böyle maç kazanırsan iyi oynuyorsundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...