Eyvallah usta winrate ile de alakası var mıMaç kazanmaktan ziyade bir rauntta ne kadar kill aldığın, bomba kurman, edo alman, bunların hepsi etki ediyor. Sadece maçı kazanman pek bir etki etmiyor.
Eyvallah usta winrate ile de alakası var mı
?
öylede reis ama işte biraz da adil olunması lazım adamların kaç galibiyeti var silver 2 3 birisi geliyor 20 galibiyet alıyor keleş oluyor nova oluyor saçma yaniMaç kazanmaktan ziyade bir rauntta ne kadar kill aldığın, bomba kurman, edo alman, bunların hepsi etki ediyor. Sadece maçı kazanman pek bir etki etmiyor.
Reis öyle de yapacak bir şey yok. 203 winle seçkin gümüşüm. Yani o kadar winle o ligteysem bu benim iyi bir oyuncu olduğumu göstermiyor. Demekki o adamlar ilk 10 maçını sıkı tutmuş olabilir.öylede reis ama işte biraz da adil olunması lazım adamların kaç galibiyeti var silver 2 3 birisi geliyor 20 galibiyet alıyor keleş oluyor nova oluyor saçma yani
kanka dediğim gibi çok zor rank atlarken çok hızlı rank düşebiliyorsun buna denge getirmeliler onu kastetmek istedimReis öyle de yapacak bir şey yok. 203 winle seçkin gümüşüm. Yani o kadar winle o ligteysem bu benim iyi bir oyuncu olduğumu göstermiyor. Demekki o adamlar ilk 10 maçını sıkı tutmuş olabilir.
Anladım umarım gereken dengelemeyi getirirler.kanka dediğim gibi çok zor rank atlarken çok hızlı rank düşebiliyorsun buna denge getirmeliler onu kastetmek istedim
bu arada bir soru sorcaktım onaylı üyeler hangi hilelere erişim sağlıyorAnladım umarım gereken dengelemeyi getirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?