Üye
Malesef 16 gb ram nvdıa 1650 ekran kartı ryzen 3 işlemcı mevcut ama yine atıyor oyundan başka hesaplarla denedım sildim yenıden yukledım bir türlü yöntem bulamadım henüzMerhabalar donanımsal bir sorun gibi görünüyor grafikleri bir tık kısmayı deneyip tekrar deneyebilirsiniz
Çok Teşekkür ederim hepsını indirip bir deniyecegim sizi haberdar edicemAlternetif olarak VC Redist sürümlerini kurup tekrar deneyebilirsinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yine kayıtı playdemo ismi ile yazınca map verılerı alırken attı oyundan kapattı tamamenAlternetif olarak VC Redist sürümlerini kurup tekrar deneyebilirsinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
isterseniz alta koyduğum video ya bir göz atabilirsinizÇok Teşekkür ederim hepsını indirip bir deniyecegim sizi haberdar edicem
Post automatically merged:
yine kayıtı playdemo ismi ile yazınca map verılerı alırken attı oyundan kapatt tamamen
ilginiz için çok teşşekkür ederim ama buda etkili olmadı steam destege de yönelttim umarım ordan da gelir bir yanıt bir çok yöntem denedim henüz sonuç yok farklı maplerde bıle kayıt aldımisterseniz alta koyduğum video ya bir göz atabilirsiniz
Önemli değil sorununuzu çözemediğimiz için üzgünümilginiz için çok teşşekkür ederim ama buda etkili olmadı steam destege de yönelttim umarım ordan da gelir bir yanıt bir çok yöntem denedim henüz sonuç yok farklı maplerde bıle kayıt aldım
denedım dostumda bır cok form vb sıtedekı ozellıklerı denedım donanım son derece iyide yazılımsal bir uyuşmazlık var çözemedımMerhabalar donanımsal bir sorun gibi görünüyor grafikleri bir tık kısmayı deneyip tekrar deneyebilirsiniz
Aynn donanımsal da denedim birçok v.b denedim ama uyuşmazlık varMerhabalar donanımsal bir sorun gibi görünüyor grafikleri bir tık kısmayı deneyip tekrar deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?