Sakın prime hesapta açma her türlü ban yiyeceksin 1 haftaya yada 1 aya maximum. Parlaı hileler kullanmak daha karlı olacaktır . Wallhack kullanma bence sadece player coloru enimy üzerinde kullanmak daha mantıklıdır.
tavsiyem external veya internal hileler değilde vac oranı 0 olan External/internal ikisi bi arada hileler kullanmak benim bir tane kullandığım var belki paylaşırım not 2yıldır kullanıoyurm)
Config kısmında legit ve hvh ayarı bulunuyor diye biliyorum.
Hvh sert direk tek atarsın ama direk de ban yersinLegitte pek işe yaramıyor doğrusu ve aimbot da kapalı. Hvh ne oluyor
Hvh sert direk tek atarsın ama direk de ban yersinO yüzden legiti kullan hem zevk alırsın hem ban yemezsin.
Oyunun kendi legit ayarını aç, ardından istediğin şeyleri 1 seviye artır mesela aim istiyorsan hızını ve yakalama çapını arttır.Fazla da şeetme ban yemek istemiyorsan
Fov mouse ile adam arasındaki mesafe yani fov kısa olursa adamın dibine götürmen lazım aim devreye girmesi için ama fazla yükseltirsen adamı gördüğün anda aim keyine basarsan adama direk hs atarsın ama belli olur.
Sen deneyerek bul en iyisi tam ayarı bilmiyorum ama 1 de kullan baktın belli oluyor 0.50 yap dene birşeyler. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama bakmıştım bi araEn güvenilir kaçtır 0 hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?