Şimdi deniyorum bakalım cfgleri ondan sonra olumlu yada olumsuz tecrübelerimi buraya yazacağım ama 2020 cfgleri ne kadar iyidir bilmiyorum çünkü hile baya değişmiş
knk ücretli csgo hilelerindede chams adamlar yaklaşmadan çalışmıyor belki daha legit olması için alınmış bir önlem olabilir.Denedim ve sonuç olarak çok verim alamadım yine esp çalışmıyor adamlar duvara yaklaşmadıkça yada yakınıma gelmedikçe göstermiyor
kendin yapsan daha iyi olur benceCSGO sByte Hilesi için güncel cfg (config) lazım forumdaki cfgler ve asıl konudaki cfg işe yaramıyor + olarak hilede esp düzgün çalışmıyor yada ben ayarlayamadım adamları yakınlaştığında sadece gösteriyor daha önceden kaizen legit ve hvd diye vardı ama onların linkleri kırılmış bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
o özellik chams olarak biliyorum chamsın özelliğide odur ki böylelikle daha iyi ve daha legit bi performans sunuyor bu şekilde kullanmanı öneririmDenedim ve sonuç olarak çok verim alamadım yine esp çalışmıyor adamlar duvara yaklaşmadıkça yada yakınıma gelmedikçe göstermiyor
Bu problem koruma ile ilgilidir ve aynı şekil valorant da aynıdır.Denedim ve sonuç olarak çok verim alamadım yine esp çalışmıyor adamlar duvara yaklaşmadıkça yada yakınıma gelmedikçe göstermiyor
aga bende bir tane legit config var mevlana falan da var hangisin istersen verebilirimCSGO sByte Hilesi için güncel cfg (config) lazım forumdaki cfgler ve asıl konudaki cfg işe yaramıyor + olarak hilede esp düzgün çalışmıyor yada ben ayarlayamadım adamları yakınlaştığında sadece gösteriyor daha önceden kaizen legit ve hvd diye vardı ama onların linkleri kırılmış bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?