- Yasaklandı
Banlı Üye
skeleton esp can barı açtım duvar arkalarını kapı arkalarını felen zor gösteriyor uzaklardan göstermiyor pubg deki gibi değil hile neden öyle bunun bir ayarı yokmu
dostum o oyunun render olayı ile ilgili aynı durum valoranttada geçerli bazen duvarın arkasından hemen çıkmadan önce bazen baseden gösteriyor tamamen oyun ile alakalıskeleton esp can barı açtım duvar arkalarını kapı arkalarını felen zor gösteriyor uzaklardan göstermiyor pubg deki gibi değil hile neden öyle bunun bir ayarı yokmu
dostum o oyunun render olayı ile ilgili aynı durum valoranttada geçerli bazen duvarın arkasından hemen çıkmadan önce bazen baseden gösteriyor tamamen oyun ile alakalıskeleton esp can barı açtım duvar arkalarını kapı arkalarını felen zor gösteriyor uzaklardan göstermiyor pubg deki gibi değil hile neden öyle bunun bir ayarı yokmu
PC ile veya internet ile alakalı değil hileyle alakalı bir durum bu. Hilenin safe olması için yapılmış bir şey diye düşünüyorum. Bu şekilde idare etmek lazımbazen rakip base'deki herkesi gösterirken hileye güvenip bıçağı elime alıyorum hemen yanı başımda duvar arkası adamı göstermiyor ve ölüyorum sonra takım bana sövüyorbazen sadece yakındakileri gösterirken middeki adamları göstermiyor snipe atamıyorum. sorun bizim pc mizde veya netimizde olabilir adam daha geç renderlandığı için
hata ile alakası yok tüm hilelerde böyle oyunun render mesafesi bu şekilde o yüzden basedeki adamı göremiyoruzküçük hatalar olsada yeterli bir hile