Çözüldü CS:GO Sbyte oyun içinde aktif olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi açıyorum ama oyun içinde ayarları ne yaparsam yapayım aktif olmuyor. var mı aım+esp ayarlarını atabılecek?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyun içi aktif oluyor kardeşim. Esp de enable seçeceklerini açacaksın orada kutu renkleri de var renkleri seç hile aktif çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun içi aktif oluyor kardeşim. Esp de enable seçeceklerini açacaksın orada kutu renkleri de var renkleri seç hile aktif çalışıyor
hileyi açtım şuan çalışıyoda esp bi acayip anlamadım bazen gosterıyor bazen gostermıyor bana tam guzel bı ayar lazm aımde aynı şekilde

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kendi kullanımına uygun ayarları bir atölye haritasında ayarlayabilirsin. Duvar arkası, görünürdeki renk ayarlarını daha rahat yaparsın atölye haritasında. Esp Chams ayarlarını kurcala.

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bir arkadaşımız youtubeda config yapmış onu kullan bence link atamayıorum youtubea hilenin adını yaz çıkar dragon bişey bişey

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kendi kullanımına uygun ayarları bir atölye haritasında ayarlayabilirsin. Duvar arkası, görünürdeki renk ayarlarını daha rahat yaparsın atölye haritasında. Esp Chams ayarlarını kurcala.
bakacam dostum sağol
Post automatically merged:

bir arkadaşımız youtubeda config yapmış onu kullan bence link atamayıorum youtubea hilenin adını yaz çıkar dragon bişey bişey
evet gördüm onu

hey bro antivirus is off ?
yes off

Esp adamlara uzaktayken göstermiyor, biraz yakınına yaklaşınca gösteriysık

Esp adamlara uzaktayken göstermiyor, biraz yakınına yaklaşınca gösteriyor.
evet sıkıntı o zaten basedeyken adamların a mı b mi gittiğini göremiyoruz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bakacam dostum sağol

evet gördüm onu

yes off

evet sıkıntı o zaten basedeyken adamların a mı b mi gittiğini göremiyoruz
ESP ' ler sadece bu hile için değil tüm hileler için öyle bence. Belirli bir mesafeden çalışıyor , normal yani sorunun o ise sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ESP ' ler sadece bu hile için değil tüm hileler için öyle bence. Belirli bir mesafeden çalışıyor , normal yani sorunun o ise sıkıntı yok
valla dostum pubg de falan 250 300 metreden gözüküyor başka fps oyunlarında kullandıgım hılelerde de dırek basedeyken gorebılyoduk yerlerını mevzu zaten gorup gormemek degıl bazen adamın dıbındeyken bıle gostermıyor takılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...