Üye
Karşına hile geldigi zaman hile açmaya başlarsın çok yakındır abi merak etmecs go hılesı daha once hıc kullanmadım hılesız daha guzel oluyor
vac yiyip yememesi sana bağlı dostumArkadaşlar merhaba benim asıl csgo hesabım11 level ve nova 1 yoldaş rankım var ve benim için çok değerli. pazartesi günü 1 level hesap açtım ve MemoryHackers.org daki sByteviphack.exe indirdim. 1 gün oynadım hileyle 2.gün vac yedi. ve ben o hesaba asıl hesabımdaki telefon numarasını girmiştim. Hemen asıl hesabımdaki telefon numarasını kaldırdım. ve e-postayı da değiştirdim. 2 gündür 1 level hesap açtım ve o hesapla ölüm maçına giriyorum ve vac yemedi şuan. Sizce sByteviphack.exe nin kalıntı dosyaları nerdedir? asıl hesabım da vac yermi?
ben bütün oyunlarda kullanırım hile ama csde kullanmamben çok belli ettim 1 ayda yedim vac
Sana bağlı derken ben download dan sildim hileyi. %temp% ten de sildim. virüs taramasıda yaptım ve sildim. eğer hilenin kalıntısı yoksa asıl hesabımdamı vac yemez. 2 gündür 1 level hesap açıp ondan oynadım ölüm maçı felan ama vac yemedi. sizce daha hilenin dosyası kalmışmıdır? vac yemi?vac yiyip yememesi sana bağlı dostum
Ayrıca oyun dosyalarını doğrularsam ne oluyor? hile dosyalarını sildim zaten %temp% ten ve download dan sildim.Oyun dosyalarını doğrulayabilirsin oyunu silebilirsin güvenmiyosan veya hilenin dosyalarını silmeyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?