Seçkin Üye
Aşşağıda kullanıcı adı ve şifre belirtilmiş.Ya anlamadığım neden uygulamanın girişinde şifre ve parola istiyor?
Hile sadece oyuna inject edilecek şifre ve parola ile bir ilgisi yok??
Haa eyw kardeşAşşağıda kullanıcı adı ve şifre belirtilmiş.
Ya anlamadığım neden uygulamanın girişinde şifre ve parola istiyor?
Hile sadece oyuna inject edilecek şifre ve parola ile bir ilgisi yok??
kullanıcı Adı Memoryhackers şifre jackal mış ...Kullanıcı adı parola derken ??
2. tamam da hile oyuna inject edilmeden oyunda nasıl kullanılıyor?1. Hile Oyuna İnject edilmiyor. 2. Kullanıcı Adı Şifre hem özel Program hissi veriyor hem başkaları kullandığında Hileyi oluşturan forum ve oluşturanın adı bilinsin
Makro. LeftSpace'ninki gibi.2. tamam da hile oyuna inject edilmeden oyunda nasıl kullanılıyor?
Bakıyorum hemen
Makro'yu biliyorum da bu makro değilmiş gibi geldi bu hile bana yani oyuna inject edilip kullanılıyormuş gibi.Makro. LeftSpace'ninki gibi.
Makro Programın İçine Gömülü Makro Gibi Görünmemesi İçin Böyle Yaptım İşe Yaramış GalibaMakro'yu biliyorum da bu makro değilmiş gibi geldi bu hile bana yani oyuna inject edilip kullanılıyormuş gibi.
İnjekt edilip kullanılsa bütün silahlarda geçerli olur. Ben jeckal a anlatıcam o yaparsa artıkMakro'yu biliyorum da bu makro değilmiş gibi geldi bu hile bana yani oyuna inject edilip kullanılıyormuş gibi.
YaramışMakro Programın İçine Gömülü Makro Gibi Görünmemesi İçin Böyle Yaptım İşe Yaramış Galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?