- Yasaklandı
-
legit oynuyorum ama adminler banlamaktan çekinmiyorlar hele gene serverde yeniysen hesap sıfırsa daha çok banlıyorlar canları isterse kickliyorlar yada banlıyorlar tam sinirlik yaaa bu oyunLegit oynamaya profesyonel bir şekilde alışman gerekiyor Dust2 TR serverlerinde top 3 deydim hep
Kanka onlar inat ya ben de denk geldim çok öylelere adminlere güzel vuruş attığın zaman zaten direkt kuruluyorlarlegit oynuyorum ama adminler banlamaktan çekinmiyorlar hele gene serverde yeniysen hesap sıfırsa daha çok banlıyorlar canları isterse kickliyorlar yada banlıyorlar tam sinirlik yaaa bu oyun
aimbotta yumuşaklık ayarı vardı ingilizcesini unuttum çok eskiden csde hile açardım. o ayarı aç sen birşey farketmiyosun ama maç kayıtlarını izlersen birden kitlendiğini görebilirsin.legit oynuyorum ama adminler banlamaktan çekinmiyorlar hele gene serverde yeniysen hesap sıfırsa daha çok banlıyorlar canları isterse kickliyorlar yada banlıyorlar tam sinirlik yaaa bu oyun
0 hesapta oynamayıp adam akıllı bir screenshot vs olan bi steam hesabında oynamak ve cıkabildiğin en üst rankı ss alıp screenshotlara koymak bu durumu tersine cevirebilir kullandıgın hileye bağlı hilede legit ayarlar yaparsan ban yemezsin mesela esp yi adam görününce yeşile ayarlayıp duvar arkasını kapatabilirsin eğer cok alışkınım legit yaparım dersen duvar arkasını acabilirsin backtrack acıp fulleme mouse üzerine adam gelince otomatik sıkan birşey vardı onu adını hatırlamıyorum onuda acıp sürekli basmayıp adam göründüğü zaman basılı tutarsan ban yeme ihtimalin olmadıgını düşünüyorum iyi eğlenceler.legit oynuyorum ama adminler banlamaktan çekinmiyorlar hele gene serverde yeniysen hesap sıfırsa daha çok banlıyorlar canları isterse kickliyorlar yada banlıyorlar tam sinirlik yaaa bu oyun
knk saatine ve hesaba bakıyor iki de güzel adam vur tamam direkt şutlarlar biraz güvenli bir hesabın olsa skinli falan kick falan yapmazlar şüpheli duurmuna düşüyorsun hele ki cins adminler ise gözünün yaşına bakmaz..legit oynuyorum ama adminler banlamaktan çekinmiyorlar hele gene serverde yeniysen hesap sıfırsa daha çok banlıyorlar canları isterse kickliyorlar yada banlıyorlar tam sinirlik yaaa bu oyun
legit ile felan alakası yok bütün iş adminlerde istersen hiç hile kullanma güzel bir vuruş yaparsan gıcıklık yapıp ban yada kick atıyorlarYani sadece esp ile oynayabilirsin aimbot olmadığı sürece bir şey de diyemezler diye düşünüyorum
e cevabını kendin vermişsin işte? o zaman oralar da oynamayacaksın :dlegit ile felan alakası yok bütün iş adminlerde istersen hiç hile kullanma güzel bir vuruş yaparsan gıcıklık yapıp ban yada kick atıyorlar
Bunu yapman imkansız dostum cünkü manual ban izleyip ban atıyorlar bunun önüne geçebilmek için çok iyi bir şekilde legit oynaman gerek yoksa imkansızhileyi belli etmesek bile adminler birisini vurdumu şüphelenip izliyorlar serverdan banlıyorlar bunun önüne nasıl geçilir hele gene 1 tane türk server var ne zaman girsem hep admin var 7 - 24 izliyorlar maçı sinir oldum ben bu işe sürekli yeni steam hesabı açmaktan gına geldi
Ben denk gelmedim hiç, cidden nasıl oldu?_hileyi belli etmesek bile adminler birisini vurdumu şüphelenip izliyorlar serverdan banlıyorlar bunun önüne nasıl geçilir hele gene 1 tane türk server var ne zaman girsem hep admin var 7 - 24 izliyorlar maçı sinir oldum ben bu işe sürekli yeni steam hesabı açmaktan gına geldi
Manuel izleme derken?Bunu yapman imkansız dostum cünkü manual ban izleyip ban atıyorlar bunun önüne geçebilmek için çok iyi bir şekilde legit oynaman gerek yoksa imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?