CS GO serverde adminler varken hileyle bansız nasıl oynanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hileyi belli etmesek bile adminler birisini vurdumu şüphelenip izliyorlar serverdan banlıyorlar bunun önüne nasıl geçilir hele gene 1 tane türk server var ne zaman girsem hep admin var 7 - 24 izliyorlar maçı sinir oldum ben bu işe sürekli yeni steam hesabı açmaktan gına geldi

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Legit oynamaya profesyonel bir şekilde alışman gerekiyor Dust2 TR serverlerinde top 3 deydim hep

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Legit oynamaya profesyonel bir şekilde alışman gerekiyor Dust2 TR serverlerinde top 3 deydim hep
legit oynuyorum ama adminler banlamaktan çekinmiyorlar hele gene serverde yeniysen hesap sıfırsa daha çok banlıyorlar canları isterse kickliyorlar yada banlıyorlar tam sinirlik yaaa bu oyun

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
legit oynuyorum ama adminler banlamaktan çekinmiyorlar hele gene serverde yeniysen hesap sıfırsa daha çok banlıyorlar canları isterse kickliyorlar yada banlıyorlar tam sinirlik yaaa bu oyun
Kanka onlar inat ya ben de denk geldim çok öylelere adminlere güzel vuruş attığın zaman zaten direkt kuruluyorlar
sana tercihim yüksek saatli boş bir hesap al ucuza

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani sadece esp ile oynayabilirsin aimbot olmadığı sürece bir şey de diyemezler diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aimbotta yumuşaklık ayarı vardı ingilizcesini unuttum çok eskiden csde hile açardım. o ayarı aç sen birşey farketmiyosun ama maç kayıtlarını izlersen birden kitlendiğini görebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
0 hesapta oynamayıp adam akıllı bir screenshot vs olan bi steam hesabında oynamak ve cıkabildiğin en üst rankı ss alıp screenshotlara koymak bu durumu tersine cevirebilir kullandıgın hileye bağlı hilede legit ayarlar yaparsan ban yemezsin mesela esp yi adam görününce yeşile ayarlayıp duvar arkasını kapatabilirsin eğer cok alışkınım legit yaparım dersen duvar arkasını acabilirsin backtrack acıp fulleme mouse üzerine adam gelince otomatik sıkan birşey vardı onu adını hatırlamıyorum onuda acıp sürekli basmayıp adam göründüğü zaman basılı tutarsan ban yeme ihtimalin olmadıgını düşünüyorum iyi eğlenceler.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
knk saatine ve hesaba bakıyor iki de güzel adam vur tamam direkt şutlarlar biraz güvenli bir hesabın olsa skinli falan kick falan yapmazlar şüpheli duurmuna düşüyorsun hele ki cins adminler ise gözünün yaşına bakmaz..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Yani sadece esp ile oynayabilirsin aimbot olmadığı sürece bir şey de diyemezler diye düşünüyorum
legit ile felan alakası yok bütün iş adminlerde istersen hiç hile kullanma güzel bir vuruş yaparsan gıcıklık yapıp ban yada kick atıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka adamlar işini yapıyor

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Wh yi fazla belli etmezsen serverlardan ban yemezsin dostum bu senin oyun şekline bağlı. Baazı hilelerde isim deişior sürekli onda panelden ban atiolar her türlü yiosun yani.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
legit ile felan alakası yok bütün iş adminlerde istersen hiç hile kullanma güzel bir vuruş yaparsan gıcıklık yapıp ban yada kick atıyorlar
e cevabını kendin vermişsin işte? o zaman oralar da oynamayacaksın :d

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hileyi belli etmesek bile adminler birisini vurdumu şüphelenip izliyorlar serverdan banlıyorlar bunun önüne nasıl geçilir hele gene 1 tane türk server var ne zaman girsem hep admin var 7 - 24 izliyorlar maçı sinir oldum ben bu işe sürekli yeni steam hesabı açmaktan gına geldi
Bunu yapman imkansız dostum cünkü manual ban izleyip ban atıyorlar bunun önüne geçebilmek için çok iyi bir şekilde legit oynaman gerek yoksa imkansız

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben denk gelmedim hiç, cidden nasıl oldu?_
Post automatically merged:

Bunu yapman imkansız dostum cünkü manual ban izleyip ban atıyorlar bunun önüne geçebilmek için çok iyi bir şekilde legit oynaman gerek yoksa imkansız
Manuel izleme derken?

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Diğer oyuncuların bilmediği şeyleri bildikleri ve deneyimledikleri onlarla oynarken hileyi aşırı kullanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...