Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CS:GO sistem gereksinimleri yanlış mı yazılı? (Steam)
Oyun sistem gereksinimlerinde minimum olan oyunun açılması için gerekli, tavsiye edilen de 1080p çözünürlükte 30 fps de kararlı oynicak optimum gereksinimler yazılır. Satış taktiğidir. Ne kadar düşük yazarsan alıcıso o kadar çok olur. Ayrıca bilgisayar temizliği (ısınma ile bağlantılı) ve bakımları, ayrıca arkada çalışan işlem mimtarı vb. gibi tonla etken var. Yazılan özellikler 0 gibi bomboş bilgisayarlarda deneniyor.
benım sıstemım hd 5570 le 60 fps alıyor sen gerısını dusun
sebebı ıse tamamen oyun ayarlarından kaynaklı ben normal gırınce 60fps alıyorum ama gfx var onla gırınce golge felan detaylandırma kapatınca 100e kadar cıkabılıyor
işlemcim athlon x2 250 3.7 ghz
ram 4
hd 5570 1 gb
ssd 125 gb
hdd 500 gb
Kardeşim laptobun uygulamayı engelleyecek uygulama lar felan arka plan çalışıyordur performans arttırıcı uygulamalar var indir dene FPS bin Yükselecegini düşünüyorum.......
CS:GO ilk zamanlarında orada yazan sistem gereksinimlerine yakın ölçüde sistem istiyordu ben de 4 gb ramli bilgisayarımla rahatlıkla düşük-orta ayarlarda oynayabiliyordum sonralara doğru sistem gereksinimleri epey yükseldi muhtemelen o kısmı güncellememişler.