Say My Name
Onaylı Üye
Aynen Kanka Bende Mantıksız Buluyorum Skinsizde Oynanıyor Sırf Gösteriş xdAçıkcası çok gereksiz buluyorum para yatırmayı,"bu her oyun için geçerli",ben 'skin hilesi kullanıyorum sadece' çok güzel silah skinleri var.
skin sadece göz zevki zaten.Aynen Kanka Bende Mantıksız Buluyorum Skinsizde Oynanıyor Sırf Gösteriş xd
çok haklı bir yorum yapmışsın,global'de bile hile olduğu için, artık oyunun zevki tadı falan kalmadı.size getirisi olmayan bir şeyin yatırımı çöptür ( bana göre ) ben de zamanın da yatırdım sonra onları sattım oyun aldım özetle globalde bile hile gördük den sonra bu oyunu sinir den kaç kere sildim yükledim bilmiyorum arkadaşlarım ısrar ettı dıye geri yukledım sinir hastalığını seviyorum dıyenlerın oyunu csgo aslın da seni mutlu ediyor ise kımsenın dıyeceği yok tabi ama özetle ha çöpe attımışsın ha csgoya yatırmışsın
hangi skin hilesini kullanıyorsun?Açıkcası çok gereksiz buluyorum para yatırmayı,"bu her oyun için geçerli",ben 'skin hilesi kullanıyorum sadece' çok güzel silah skinleri var.
özelden yazarsan cevap veririm kardeşim.bekliyorum..hangi skin hilesini kullanıyorsun?
5.000 tl az para değilmiş üzüldüm, 2-3 yıl önce bende cs:go ya 220-280 tl yatırdım sonra hesabım banlandı sebepsiz yere boşa gittiği için'de baya bir üzülmüştüm,sonra hile kullanmaya başladım çok dağa iyi para yatırmaktan.şöyle düşün bir oyuna para yatıracaksın yaşın ilerledikçe oyundan sıkılıcaksın veya sıkılmıcaksın kendi düşüncen ama pişman olucaksın çünkü çok para yatırdın ve boşa gitti diye düşünüceksin örneğin ben 5000 lira civarı para yatırdım wolfteame eskiden ama şuan çarda ne item vardır ne başka bişey yani. ben hileye başladım ve artık gerek duymuyorum boş benim için lolde kostüm gibi gereksiz skin hilesi var onu kullanırım daha iyi mesela.
ben olsam yatırma derim yinede senin düşüncen
öyle pişman oldum bende. şuan o hesap yok mesela nerelerde Allah bilir, unuttum. hile kullanmaya başladım wolftü sürekli ban atmaya başlayınca bıraktım uzun zamandır da oynamıyorum5.000 tl az para değilmiş üzüldüm, 2-3 yıl önce bende cs:go ya 220-280 tl yatırdım sonra hesabım banlandı sebepsiz yere boşa gittiği için'de baya bir üzülmüştüm,sonra hile kullanmaya başladım çok dağa iyi para yatırmaktan.
Haklısın, bu arada cs:go oynamak istersen özelden oyun nicki'ni mesaj atarsan seni ekleyebilirim. rank kasa bilirizöyle pişman oldum bende. şuan o hesap yok mesela nerelerde Allah bilir, unuttum. hile kullanmaya başladım wolftü sürekli ban atmaya başlayınca bıraktım uzun zamandır da oynamıyorum
hile daha çok zevk veriyor
adı üstünde MemoryHackers - Oyunun Size Verdiği Sınırlardan Kurtulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?