cs go yu sevmiyorum çok basit ve mantıksız bi oyun uzun mesafeden ak ile kafadan vurabiliyor millet ben hiç oynamadığım için pek bilgim yok ve sevmiyorum bilgisayar da var o da arkadaşım oynadığı için ara sıra oynuyorum sarmıyor çünkü hile olmadığı için şöle düzgün sabit bi aimbot olsa oynanır ama bu sefer de vac yersin işte.Haklısın, bu arada cs:go oynamak istersen özelden oyun nicki'ni mesaj atarsan seni ekleyebilirim.
senin istediğin tüm ayarlar sByte hilesin'de var, özellikle aimbot ayarları çok iyi, ama senin'de dediğin gibi cs:go hile kaynıyor %97'si hile.cs go yu sevmiyorum çok basit ve mantıksız bi oyun uzun mesafeden ak ile kafadan vurabiliyor millet ben hiç oynamadığım için pek bilgim yok ve sevmiyorum bilgisayar da var o da arkadaşım oynadığı için ara sıra oynuyorum sarmıyor çünkü hile olmadığı için şöle düzgün sabit bi aimbot olsa oynanır ama bu sefer de vac yersin işte.
sanırım sByte taki aimbotu bi ben yapamadım hiç kitleme falan yok otomatik vurmada yok ara sıra kafa atabiliyor o da zar zor ya ben ayarlarını bilmiyorum ya da aimbot sayılmazsenin istediğin tüm ayarlar sByte hilesin'de var, özellikle aimbot ayarları çok iyi, ama senin'de dediğin gibi cs:go hile kaynıyor %97'si hile.
sana bende olan güzel bir config'i atarım tam istediğin gibi, zaten bir kullan beğenmek ya da beğenmemek sana kalmış. şimdi özelden configi atıyorum sana.sanırım sByte taki aimbotu bi ben yapamadım hiç kitleme falan yok otomatik vurmada yok ara sıra kafa atabiliyor o da zar zor ya ben ayarlarını bilmiyorum ya da aimbot sayılmaz
did you know how to find where did i get thisskin hack indir hevesin geçince pişman olma
varmı öyle birşey ve nasıl birşeyskin hack indir hevesin geçince pişman olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?