hocam internetinden kaynaklı olabilirmi?Merhaba arkadaşlar. cs go da görüntümü takılıyo karakterdemi bir şeylik var çözemedim. internete yazdığım zaman çözüm bulamadım bende oynarken bi video kaydı aldım.
Sorun görüntüdeki gibi çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.
sanmıyorum 50 mbps interim var minimum 40 alıyorumhocam internetinden kaynaklı olabilirmi?
sistemini ve işletim sistemi vs yazar mısınMerhaba arkadaşlar. cs go da görüntümü takılıyo karakterdemi bir şeylik var çözemedim. internete yazdığım zaman çözüm bulamadım bende oynarken bi video kaydı aldım.
windows 10 prosistemini ve işletim sistemi vs yazar mısın
knk doğru anlık oluyo ama 5 dkda bi tekrarlıyor rank girince büyük sıkıntı çıkarıyor bana oyun içi TAB da ping 30-40 arasıLag veya bug olmuş olabilir mi çünkü oynarken bir problem yok anlı bir ping çıkmış olabilir değerlerine baktın mı hiç
arkadan çalışan hiçbir uygulama program yok hacım oyun açıkken hepsini kapatıyormalt tarafta çalısan bir uygulama anlık bir pingini yükseltiyor olabilir
pingden dolayı olduğunuda sanmıyorum ortalma 30-40 arası pingim normal bencePing den kaynaklı muhtemelen.
32 GB ram ve be knk nasıl oluyoÖn bellek yani ram ile alakalı diye biliyorum
ilgiçn bir durum pc de virüs de olabilir mining veya miner falan ProcessExplorer indirip yüksek kullanılan programları uygulamaları bakar mısın? format lazım gibi çünkü garip bir hatawindows 10 pro
i7 7700 3,60 ghz 8 cpu
GTX 1080 256bit 8 gb
32 gb ram
Post automatically merged:
knk doğru anlık oluyo ama 5 dkda bi tekrarlıyor rank girince büyük sıkıntı çıkarıyor bana oyun içi TAB da ping 30-40 arası
ayrıca bakımları tam yapıldı mı ? temizlik termal macun vs?arkadan çalışan hiçbir uygulama program yok hacım oyun açıkken hepsini kapatıyorm
pingden dolayı olduğunuda sanmıyorum ortalma 30-40 arası pingim normal bence
konsolu açıp net_graph 1 yazarsan ekranın altına fps ping ve sistem kullanım grafiği gelir oradan kontrol edip çözebilirsin sorunu benceMerhaba arkadaşlar. cs go da görüntümü takılıyo karakterdemi bir şeylik var çözemedim. internete yazdığım zaman çözüm bulamadım bende oynarken bi video kaydı aldım.
bakımlar taze knk. Processexplorer de ""System Idle Process"" en yüksek olan builgiçn bir durum pc de virüs de olabilir mining veya miner falan ProcessExplorer indirip yüksek kullanılan programları uygulamaları bakar mısın? format lazım gibi çünkü garip bir hata
ayrıca bakımları tam yapıldı mı ? temizlik termal macun vs?
sunucudan olamaz rank girerkende yapıyor. botlarla denedim onada oluyorBu sürekli tekrarlıyor mu yeni olan bir şey ise sunuculardan kaynaklı bir sorun olabilir
Aynen internetinden kaynakli olabilir yada bilgisayrin özellikleri düşüktürhocam internetinden kaynaklı olabilirmi?
reis diğer yorrumları hiçmi okumadınAynen internetinden kaynakli olabilir yada bilgisayrin özellikleri düşüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?