CS GO takılma problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BABALARI GELSİN
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
anakartında bir problem olabilir
grafikleri düsürüp dene bide

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. cs go da görüntümü takılıyo karakterdemi bir şeylik var çözemedim. internete yazdığım zaman çözüm bulamadım bende oynarken bi video kaydı aldım.
Sorun görüntüdeki gibi çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.
ınputlag la alakalı olabilir yada virus falan yemiş olabilirsin internetini kullanıyor olabilir

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
konu günceldir. Sorun hâlen devam ediyor

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bakımlar taze knk. Processexplorer de ""System Idle Process"" en yüksek olan bu

sunucudan olamaz rank girerkende yapıyor. botlarla denedim onada oluyor
bunu google de araştırıp ne işe yaradığını öğren knk ona göre aksiyon al çoğu windows'un yani hemen korkma.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bunu google de araştırıp ne işe yaradığını öğren knk ona göre aksiyon al çoğu windows'un yani hemen korkma.
Anladığım kadarıyla "Kullanılmayan" cpu değerini gösteriyor galiba bunu buldum googlede ""Task Manager‘ı (Görev Yöneticisi) açtınız ve Details‘e (Ayrıntılar) girdiniz en çok CPU (İşlemci) kullanan işlemlere bakmak istediniz System Idle Process‘in (Sistem Boşta İşlemi) işlemcinizin %90‘ını veya daha fazlasını kullandığını fark ettiniz ancak performans’a baktığınızda böyle bir kullanım’ın olmadığını göreceksiniz. İşte System Idle Process tam olarak budur. İşletim sistemi tarafından yapılan bir boşta kalma işlemidir. Hyper Threading özelliğinden dolayı çekirdeklerin arka planda yattığını belirtir.""

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
lagdan olamaz dedin hocam virus yemiş olabilirsin

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla "Kullanılmayan" cpu değerini gösteriyor galiba bunu buldum googlede ""Task Manager‘ı (Görev Yöneticisi) açtınız ve Details‘e (Ayrıntılar) girdiniz en çok CPU (İşlemci) kullanan işlemlere bakmak istediniz System Idle Process‘in (Sistem Boşta İşlemi) işlemcinizin %90‘ını veya daha fazlasını kullandığını fark ettiniz ancak performans’a baktığınızda böyle bir kullanım’ın olmadığını göreceksiniz. İşte System Idle Process tam olarak budur. İşletim sistemi tarafından yapılan bir boşta kalma işlemidir. Hyper Threading özelliğinden dolayı çekirdeklerin arka planda yattığını belirtir.""
sorun yok dimi anladığım kadarıyla.

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum gördüğüm kadarıyla bir serverde oynuyorsun büyük ihtimal pinginle alakalıdır konsola ping yazıp pingini tam olarak görebilirsin tab da farklı görünüyor

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum gördüğüm kadarıyla bir serverde oynuyorsun büyük ihtimal pinginle alakalıdır konsola ping yazıp pingini tam olarak görebilirsin tab da farklı görünüyor
ben bu konuyu unutmuştum ya kusura bakmayın. sorunu çözdüm modemi değiştirmiştim ondan oluyomuş ayarlarını kurcalayınca düzeldi konu kilit atılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...