BABALARI GELSİN
Uzman Üye
anakartında bir problem olabilir
grafikleri düsürüp dene bide
ınputlag la alakalı olabilir yada virus falan yemiş olabilirsin internetini kullanıyor olabilirMerhaba arkadaşlar. cs go da görüntümü takılıyo karakterdemi bir şeylik var çözemedim. internete yazdığım zaman çözüm bulamadım bende oynarken bi video kaydı aldım.
Sorun görüntüdeki gibi çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.
denedim olmuyoranakartında bir problem olabilir
bunu google de araştırıp ne işe yaradığını öğren knk ona göre aksiyon al çoğu windows'un yani hemen korkma.bakımlar taze knk. Processexplorer de ""System Idle Process"" en yüksek olan bu
sunucudan olamaz rank girerkende yapıyor. botlarla denedim onada oluyor
Anladığım kadarıyla "Kullanılmayan" cpu değerini gösteriyor galiba bunu buldum googlede ""Task Manager‘ı (Görev Yöneticisi) açtınız ve Details‘e (Ayrıntılar) girdiniz en çok CPU (İşlemci) kullanan işlemlere bakmak istediniz System Idle Process‘in (Sistem Boşta İşlemi) işlemcinizin %90‘ını veya daha fazlasını kullandığını fark ettiniz ancak performans’a baktığınızda böyle bir kullanım’ın olmadığını göreceksiniz. İşte System Idle Process tam olarak budur. İşletim sistemi tarafından yapılan bir boşta kalma işlemidir. Hyper Threading özelliğinden dolayı çekirdeklerin arka planda yattığını belirtir.""bunu google de araştırıp ne işe yaradığını öğren knk ona göre aksiyon al çoğu windows'un yani hemen korkma.
sorun yok dimi anladığım kadarıyla.Anladığım kadarıyla "Kullanılmayan" cpu değerini gösteriyor galiba bunu buldum googlede ""Task Manager‘ı (Görev Yöneticisi) açtınız ve Details‘e (Ayrıntılar) girdiniz en çok CPU (İşlemci) kullanan işlemlere bakmak istediniz System Idle Process‘in (Sistem Boşta İşlemi) işlemcinizin %90‘ını veya daha fazlasını kullandığını fark ettiniz ancak performans’a baktığınızda böyle bir kullanım’ın olmadığını göreceksiniz. İşte System Idle Process tam olarak budur. İşletim sistemi tarafından yapılan bir boşta kalma işlemidir. Hyper Threading özelliğinden dolayı çekirdeklerin arka planda yattığını belirtir.""
yok knksorun yok dimi anladığım kadarıyla.
ben bu konuyu unutmuştum ya kusura bakmayın. sorunu çözdüm modemi değiştirmiştim ondan oluyomuş ayarlarını kurcalayınca düzeldi konu kilit atılabilir.dostum gördüğüm kadarıyla bir serverde oynuyorsun büyük ihtimal pinginle alakalıdır konsola ping yazıp pingini tam olarak görebilirsin tab da farklı görünüyor