6 May 2017 #1 Spanity Alkoholisch Emektar Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 2,021 Çözümler 1 Tepki puanı 534 Ödüller 13 9 HİZMET YILI Selamun Aleyküm beyler CS GO Takımı kuruyorum Takım İsmi : Magician E-Sports Şartlar ; Kod: Yaş +15 Rank Farketmez Bileği güzel olsun yeter Mikrofon şart en az günlük 3 saat aktiflik ! Sevgi Ve Saygı Ortamı Map bilginiz vs iyi olmalı Not : Takıma alınırken benimle vs atıcaksınız iyi oynarsanız alınacaksınız ! Başvuru için konunun altına yazın !
Selamun Aleyküm beyler CS GO Takımı kuruyorum Takım İsmi : Magician E-Sports Şartlar ; Kod: Yaş +15 Rank Farketmez Bileği güzel olsun yeter Mikrofon şart en az günlük 3 saat aktiflik ! Sevgi Ve Saygı Ortamı Map bilginiz vs iyi olmalı Not : Takıma alınırken benimle vs atıcaksınız iyi oynarsanız alınacaksınız ! Başvuru için konunun altına yazın !
6 May 2017 #2 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Tmm istediğin şartlar bnde var fakat cs:go yok cs 1.6 olsaydı gelirdim kardeşim sana iyi alımlar
10 May 2017 #3 II. Mahmut I Üye Katılım 9 May 2017 Mesajlar 48 Tepki puanı 2 Yaş 23 9 HİZMET YILI Alımlar ne zaman başlıyacak ? Çünkü şuan Amerikadayım. Rank: Nova II ama bilek sağlam. Mic,Mouse ve PC buradan alacağım. Ancak şuan sadece Dust II ve Mirage biliyorum.
Alımlar ne zaman başlıyacak ? Çünkü şuan Amerikadayım. Rank: Nova II ama bilek sağlam. Mic,Mouse ve PC buradan alacağım. Ancak şuan sadece Dust II ve Mirage biliyorum.
10 May 2017 #4 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI ben katılmak isterimde vac ban yedim xD