Onaylı Üye
Teşekürler dostumsettings kısmında esp legit mode var kapatırsan uzaktan gözükür
Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
aynen benimde aynısı hacım
doğrulamayı deneyin bakayım dosyaları.aynen benimde aynısı hacım
denemediğim şey kalmadı dostum onuda yaptım msconfigde devredışı olan şeyleride açtım denedim ekran kartını güncelledim klavye bile değişip denedim ama yokdoğrulamayı deneyin bakayım dosyaları.
yesits work on paranoma sir?
yes bro it is just working panoramaits work on paranoma sir?
win7 ultsorunla ilgili düzeltmeleri yapıcam işletim sistemini söylermisin bana.
win7 ult
dostum o siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriş yaptıktan sonra onay bekleniyor yazcak ondan sonra sitedeki herhangi bir reklama tıklayacaksın sonra birkaç saniye bekliyceksin o yazı kapancak sonra koaderi kapatacaksın tekrar açıcaksın ondan sonra oyunu açıp loadlıycaksınLoader Giriş Bekleniyor Diyor Deneyemedim Deneyince Bakıcam Elinize Sağlık.
Salakmıyız kardeşimdostum o siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriş yaptıktan sonra onay bekleniyor yazcak ondan sonra sitedeki herhangi bir onay sistemia tıklayacaksın sonra birkaç saniye bekliyceksin o yazı kapancak sonra koaderi kapatacaksın tekrar açıcaksın ondan sonra oyunu açıp loadlıycaksın
hocam giriş bekleniyor diyor siteye girdiğimde bundan sonra ne yapmam gerekiyor bi söylermisin pek bir bilgim yok dadostum o siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriş yaptıktan sonra onay bekleniyor yazcak ondan sonra sitedeki herhangi bir onay sistemia tıklayacaksın sonra birkaç saniye bekliyceksin o yazı kapancak sonra koaderi kapatacaksın tekrar açıcaksın ondan sonra oyunu açıp loadlıycaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?