dostum siteye girdikten sonra hesabın giriş yapılmış olduğunu kontrol edeceksin eğer giriş yapılmışsa o loader giriş bekleniyor onayını geçer eğer geçmesse yukardaki yerden hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapacaksın ve siteyi yeniliyceksin elbet olur bundan sonra ise onay bekleniyor yazıyor onun için ise sitede bulunan herhangi bir reklama tıklayacaksın sonra zaten otomatik memoryhackers sitesinin sekmesi açılacak birkaç saniye bekledikten sonra oradaki yeşil yazılı yer kaybolucak eğer kaybolmassa çözümünü ben bilmediğim için başkalarına sor eğer kaybolursa loaderi kapat ve yönetici olarak çalıştır sonra oyunun açıkken loader a girip load a bas veriler alınıyor yazıcak sonra google chrome açılcak veriler alınıyor yazısı kapandıktan sonra loader de kapanıcak sonra oyununa dönüş İNSERT tuşuna basarak hileni açabilirsin UNUTMA OYUN GÖRÜNTÜ AYARLARINDAN OYUNUN TAM EKRAN PENCERELİ VEYA PENCERELİ OLARAK DEĞİŞTİRİP PANOROMAYI AÇACAKSIN panorama ise söyle açılır steama gir cs go ya sağ tıkla özelliklere gel başlatma seçeneklerine bas o çıkan yere ise -panorama yazhocam giriş bekleniyor diyor siteye girdiğimde bundan sonra ne yapmam gerekiyor bi söylermisin pek bir bilgim yok da
ben sadece sorunun o olduğunu düşündüm yoksa kimseyi salak yerine koyduğum yok sadece amacım yardımcı olmakSalakmıyız kardeşimBEn Ne Diyom Sen Ne Diyon
only work for panoromaits work on paranoma sir?
Varsayilan tarayıcını Google yap olmazsa Google ye Ctrl v yap geçerdostum o siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriş yaptıktan sonra onay bekleniyor yazcak ondan sonra sitedeki herhangi bir onay sistemia tıklayacaksın sonra birkaç saniye bekliyceksin o yazı kapancak sonra koaderi kapatacaksın tekrar açıcaksın ondan sonra oyunu açıp loadlıycaksın
kardeşim aramıza hoşgeldinherşeyi yapıyorum ama nedense hile başlattığımda cmd felan gelmiyor ve oyundayken hiçbir şey gelmiyor insert tuşuna basıyorum ama hiç bir şey olmuyor eski kullanıcılardanım aslında csgo hack ama neden se olmuyor yeni loader a geçtiğimizden beri hiçbir csgo hilesi açılmıyor nedense bilmiyorum ?
Cevaplarsanız Sevinirim ???
dostum hile gg olsa ne olur zaten ben hiç kullanamdımkiHile gg beyler hileyi 1 saat öncesine kadar düzgün kullanıyordum sonra csgo güncelleme geldi ondan sonra pert açılıyor ama hata veriyor güzel hile güncellenirse ve özellikler gelişirse daha güzel olur
my friend this cheat only work panoramaits work on paranoma sir?
bende de aynısı oluyo maç başlayınca aç en iyisiBeyler Hileyi Menüde Açılıyo Ama Oyuna Girince Kapanıyo Tek Bende Mi Var Bu Sizde de Var Mı ?
dostum bu hileyi nasıl açıyorsun benim windows 10 sürümüm 1803 olduğu halde açılmıyor videodakinin aynısını yaptığım halde açılmıyor lütfen bana nasıl açtığını adım adım anlatırmısınbende de aynısı oluyo maç başlayınca aç en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?