Dostum ben önce cs go yu açıyorum daha sonra hileyi laod ediyorum. cmd ekrana gelip gidiyor. 5 saniyede de hile menüsü geliyor. Videoda envaneteri açıp yapıyorlar bende öyle yapıyorum menüdeyken. Ha bazen yüklenme ekranında kapanıyor hata verdigi için. Bende tekrar açıyorum ha ana menü ha maç sırasında fark etmiyor. Toplulukta çok oluyor. Her servera girdigimde kapandıgı oluyo. Tekrar açıyorum hemen.dostum bu hileyi nasıl açıyorsun benim windows 10 sürümüm 1803 olduğu halde açılmıyor videodakinin aynısını yaptığım halde açılmıyor lütfen bana nasıl açtığını adım adım anlatırmısın
Valla bir tek sende veriyor memory ui yi uyumluluk modunda açmayı denesenehala siyah ekran veriyor hile çözülmedimi o ?
tamam teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 9516
BU SORUNU ÇÖZDÜM BENİMKİSİYLE AYNISINI ALANLAR İÇİN
Bilgisayar -> özellikler -> gelişmiş sistem ayarları ->gelişmiş -> performans = ayarlar ->Bilgisayarım için en iyi olan windows seçsin
bu yukardakini yaparsanız bu sorun ortadan kalkıyor iyi günler...
Belli etmiyceksin hileyi kardeşim belli edersen yersin banıVAC ban riski ne kadar acaba
bizde sıkıntı yok seninle alakalı sıkıntı var gibiHocam onay sistemi onayını bir türlü tamamlamıyor ki kullanalım...
önemli değil bende biraz uğraştım sonradan sorununun kaynağı o ayarlarda gizliymiştamam teşekkürler
bende öyle bir hata yokMerhabalar , memorryUI indirmeye calışırken kisalt.xyz nin yönlendirdiği sitede loaderı indir butonuna basınca açtığı sayfada file deleted diye bir yazı karşıma çıkt yardımcı olursanız sevinirim
Çalışmayı durdurdu hatası veriyor bir çözüm bulurmusunuz lütfensettings kısmında esp legit mode var kapatırsan uzaktan gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?