Khaytee
Onaylı Üye
İyi çalışıyor tavsiye ederim.
balyozemir8234
Üye
hiledeki mevlana hilesinin ayarlarını nasıl yapacağız teşekkürler
m1litar
Onaylı Üye
spinbot daha gelmedi bir sonraki güncellleme ile gelicek ayrıca trigger bot da gelicek biraz daha beklemen lazımhiledeki mevlana hilesinin ayarlarını nasıl yapacağız teşekkürler
Enigm4
Onaylı Üye
Çalıştır butonuna basınca csgo kapanıyor?
Mesajın otomatik olarak birleştirildi:
bu sorunu çözdüm fakat 1 saat bile oynamadım vac ban yedimÇalıştır butonuna basınca csgo kapanıyor?
Son düzenleme:
m1litar
Onaylı Üye
eğer hayvan gibi belli ettiysen tabi vac yersin 4 gündür kullanıyorum ben yemedim ? sorunu hile de değil kendinizde arıyacaksınızÇalıştır butonuna basınca csgo kapanıyor?
Mesajın otomatik olarak birleştirildi:
bu sorunu çözdüm fakat 1 saat bile oynamadım vac ban yedim
Enigm4
Onaylı Üye
Ben zaten sorunu hilede aramadım ki sadece ban yediğimi belirttim.eğer hayvan gibi belli ettiysen tabi vac yersin 4 gündür kullanıyorum ben yemedim ? sorunu hile de değil kendinizde arıyacaksınız
etkisiz
Üye
Arkadaş VAC BAN yediğini belirtmiş OVERWATCH DEĞİL! Yani bu demek oluyor ki anti hile programı hileyi algılamış belli edip etmemesi ile alakası yok bu durumun.eğer hayvan gibi belli ettiysen tabi vac yersin 4 gündür kullanıyorum ben yemedim ? sorunu hile de değil kendinizde arıyacaksınız
m1litar
Onaylı Üye
tamamArkadaş VAC BAN yediğini belirtmiş OVERWATCH DEĞİL! Yani bu demek oluyor ki anti hile programı hileyi algılamış belli edip etmemesi ile alakası yok bu durumun.
twixw1337
Üye
win7 kullanılamıyor
By_Hackera_
Üye
Helal Sana Kardeşim Karşılaştığım En İyi Hile Damage Ve Daha İyi Bir Spinbot No Spread Olsa EFSO HACK OLUR
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.