Cs go VAC ban dalgası bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
cylops yaptı glow wallhack tek başına :) bu adam forumda bu arada konusu var arayıp bulabılırsın 3 gundur kullanıyorum sıkıntı yok

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bende vac yedım ama ow deıl yakalanma söz konusu kesinlikle bugunden sonra paralı parasız hıcbır hıle kullanmıycam yenı cs go almaya nıyetımde yok cunku 2 kere vac ban yedım ban yıyen yoksa yol yakınken gerı donsun (40TL ENVANTER GG CS GO 64TL :D) birdaha cs go alırmıyım bılemem zaten bılgısayarımda cok kotu degmezdı yanı lafı uzatmaya gerek yok

WOLFE DEVAMMI YOKSA ? HİLEDE GELİYOR :D

Geçmiş olsun envantere ... acısını biliyorum sana black squad oyununu oneririm pay2win deil :D steam de ücretsiz ben oynuyorum oyunda item almak çok kolay bir dene derim grafikler güzel oynayış güzel oyle 2 saat load ekranı yok 2 dk da oyunda :D bir bak oyuna çok memnunum tavsiye ederim

Üye
8 HİZMET YILI
Aynen hileyi ben güncelleme gelene kadar oynadım güncelleme geldiğinde hilenin güncellenmesini bekledim yani ban yemedim :D (Güncellenmedi tabi :()

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun envantere ... acısını biliyorum sana black squad oyununu oneririm pay2win deil :D steam de ücretsiz ben oynuyorum oyunda item almak çok kolay bir dene derim grafikler güzel oynayış güzel oyle 2 saat load ekranı yok 2 dk da oyunda :D bir bak oyuna çok memnunum tavsiye ederim
Teşekkürler denerim :)

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynen hileyi ben güncelleme gelene kadar oynadım güncelleme geldiğinde hilenin güncellenmesini bekledim yani ban yemedim :D (Güncellenmedi tabi :()
Sonuç olarak hile kullanan herkez bir gün ban yer bu gun yemezsen yarın yersın bence yol yakınken vazgeç :)

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
500 TL +- 50TL envanter gitti :) Pişman değilim ama
Hile güncellenince tekrar hesap alacağım ama bir sorun bakalım yine envanter dizer miyim ? :D

Üye
8 HİZMET YILI
Aga bak şimdi hiç beli etmeyin Yeni hack a alışanlar rek girmeyin Toplulukta oynayın vac dalgası bitsin öyle rek girersiniz

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ban Dalgasında Bende Ban Yedim Sonra Kaldırdılar :D Vac Rekabetci Banım var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...