Onaylı Üye
aga bende hile kullanıyorum hiç bişi olmuyo yapmıyolar ama valorantta yapsan 1haftata gg olursunCs:go hepimizin bildiği yıllardan beri var olan ve mutlaka en az 1 kez oynamış olduğumuz bi oyun.
Fakat çıktığı dönemlerden beri bitmeyen bir hile problemiyle karşı karşıya. Ne yazıkki oyunun birçok kapatılmayan açığından yararlanılıyor ve bitmek bilmeyen hileler barınıyor.
Fakat valve bunlara " Riot games, Supercell" gibi daha güvenlikli bir koruma sağlamak yerine ufak tefek güncellemeler yaparak geçiştiriyor.
*Sizce csgo hilelere karşı bir önlem alacak mı ? Yoksa tavukların görünüşünü güncellemeye devam mı edecek ?
canları sıkılıyo heralde tavuğa güncelleme getircek kadar işsizler :dşimdide tavuğa skin getiriyorlar ne alaka hala anlamıyorum tavuağa silah versinler sıksın
overwatchdan ban yemiyorlarmi artik ?Cs:go hepimizin bildiği yıllardan beri var olan ve mutlaka en az 1 kez oynamış olduğumuz bi oyun.
Fakat çıktığı dönemlerden beri bitmeyen bir hile problemiyle karşı karşıya. Ne yazıkki oyunun birçok kapatılmayan açığından yararlanılıyor ve bitmek bilmeyen hileler barınıyor.
Fakat valve bunlara " Riot games, Supercell" gibi daha güvenlikli bir koruma sağlamak yerine ufak tefek güncellemeler yaparak geçiştiriyor.
*Sizce csgo hilelere karşı bir önlem alacak mı ? Yoksa tavukların görünüşünü güncellemeye devam mı edecek ?
dostum cs:go hilelere maalesef düzgün çözüm bulamıyor ve bu konuda da uğraşmıyorlar önlem alınmaz bence.Cs:go hepimizin bildiği yıllardan beri var olan ve mutlaka en az 1 kez oynamış olduğumuz bi oyun.
bencedeBence yakın zamanda bir şey yapmazlar, Cs aktif oyuncu sayısında her zaman birinci. Oyuncu sayısı azalmaya başlarsa belki bir şeyler yapmaya başlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?