2 side yokC: diskine gir en altta processhacker.dll varsa sil görev yönetticisine gir cheat engine varsa sil
keske duzelse denedim onudabu hatayı steamı kapatıp açarak düzeltmiştim o kadar şey yapmana gerek yokmuş
o zaman ne yazıkki bilmiyorumkeske duzelse denedim onuda
sanslisin bu arada reis imza gifi ve yillari gösteren yildizlari nasil ekliyoruz ?o zaman ne yazıkki bilmiyorumbende kapatıp açınca düzeliyordu.
sağ üstte ismin yazar ona bassanslisin bu arada reis imza gifi ve yillari gösteren yildizlari nasil ekliyoruz ?
sağ altta ismin yazılı olduğu yere bas orda imza kısmı var imzayı oradan ayarlıyabilirsin yıllık ödülleri göstermek çin ise kişisey detaylara bas profiliniz kısmına gel ödüller kısmından ayarlıyabiliyorsunsanslisin bu arada reis imza gifi ve yillari gösteren yildizlari nasil ekliyoruz ?
Tesekkur ederim ödulu yaptim imzayi pc basina gecince yapicamsağ üstte ismin yazar ona bas
sağ altta ismin yazılı olduğu yere bas orda imza kısmı var imzayı oradan ayarlıyabilirsin yıllık ödülleri göstermek çin ise kişisey detaylara bas profiliniz kısmına gel ödüller kısmından ayarlıyabiliyorsun
Konuda belirttigim gibi yaptim zaten ama tavsiye icin tesekkurler.oyun dosyalarını doğrula olmazsa oyunu sil yükle.
deniyecegim.Dostum, o zaman öncelikle Steam'den çıkış yap. Sonra arama çubuğuna "Çalıştır" yazıp attığım kodu yapıştır: "C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe"
sagolasin reis 4 hesapla denedim 4 u de ayni hata vermisti.bende steamden hesap değiştir yaparak düzeltiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?