Cs go ya sık gelen güncellemeler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugün cs go hakkında konu acma günüm gibi neyse diyeceğim şu cs go normalde 1.5 yıl içerisinde neredeyse hiç güncelleme gelmeme durumu valorant oyununu acık betası cıktıktan sonra hergün gelmeye başladı cs go ya güncelleme sizin bu konudaki düşünceniz neler sizce valorant kapalı betaya geçince csgo yu gecebilirmi yoksa cs go yaptıgı neredeyse hergün olan güncellemelerle cs go yu zirvede tutabilirmi düşünceleri alalım ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Valorantı ben maalsef beğenemedim pek fazla yani korkulcak bir şey yok hele o bıçağa geçerkenki hasasiyetsizlik yani beni kanser etti

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
rekabetin olması daha iyi oyun çıkması yol açmıştır

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Oyununu korumaya çalışıyor kanka her oyun çıkunca bu böyle olacaktır ama cs go silinmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
valorant gelip geçici bi akım olacak belli kısa bir süre tutulur sonra söner

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
bu arada valorantın açık betası çıktı mı ?

Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende öyle düşünüyorum şahsen yayıncılara oyunu oynatmak piyasanın zirvesine cıkartmaz hiçbir zaman sizinde düşüncelerinizi merak etmiştim ama galiba çoğunluk olarak aynı fikirdeyiz
Post automatically merged:

bu arada valorantın açık betası çıktı mı ?
yok daha çıkmadı ki çıkmasınada yanlış hatırlamıyosan daha var

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende öyle düşünüyorum şahsen yayıncılara oyunu oynatmak piyasanın zirvesine cıkartmaz hiçbir zaman sizinde düşüncelerinizi merak etmiştim ama galiba çoğunluk olarak aynı fikirdeyiz

yok daha çıkmadı ki çıkmasınada yanlış hatırlamıyosan daha var
Çıktı yazmışda arkadaş

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum rekabet firmaları güçlendirir diyerek konuma giriş yapmak istiyorum, Valorant beta çıkışı ile CsGo yeniliklere yönelme nedeni rakibi olan Riot Games`i kendine en yakın rakip olarak görmesi ve oyuncu kaybetmeme isteğine bağlıyabiliriz ve bu güncellemeler büyük güncellemelerin başını çekiyor Güvenilir kaynaklara göre Haziran ve ya Ağustos Valve Cs.Go oyun motorunu Source 2 olarak değiştirecek ve 1 yılla yakın beta olarak kalıcağı söyleniyor ve bir çok Cs Go Esport oyunucu canlı yayınlarında bu konu hakkında küçük trickler verdi ve Riot Game ve Valve arasındaki rekabet bizim gibi yenilik bekleyen oyunculara yarıyor .

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
vallorant is gain the fame because of shroud, but valorant never will pass cs because of the game play

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
VALORANT hesap satıyor siteler 25 tl 'den ben aldım gayet güvenilir mail bile değiştirliyor twict'de 3 gün yayın izlemekden iyidir.

Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "darende4407, yayın: 2148799, üye: 1267373"]
VALORANT hesap satıyor siteler 25 tl 'den ben aldım gayet güvenilir mail bile değiştirliyor twict'de 3 gün yayın izlemekden iyidir.
[/ Alıntı]
eee usta oyun zaten cıktıgı zaman ücretsiz olucak ki bekleseydin keske para vermekten iyidir lol tarzı bişey olucak iste

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
valorant alcağınıza gelin memoryden hişle indirin hile ile cs go oynayın daha mantıklı ayrıca valorantda buglar fazla kapalı beta oldugu için tavsiye etmem

Üye
6 HİZMET YILI
Benim kendim girip denediğim bir oyun VALORANT fakat beklentimin altında çıktı yani demek oluyor ki VALORANT tamamen gelip geçici bir REKABET Oyunu demek oluyor ki oyun temmuz ayında herkese çıkacağına göre oyunu en fazla 2 ay oynarlar peki bu 2 aydan sonra ne yapıcaklar yeniden CSGO ya geri dönecekler bu dediğimi not et CSGO<3

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oyun ücretsiz olucak ama neden temmuz haziran ayına bekleyelimki beta serverdeki hesap yeni güncel hesapda mevcut olucak o zamana kadarda oyunu daha iyi oynuyor iyi biliyor hale gelicez ben sorduğun için anlattım kardeşim

normal kiddo
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
if valorant can give a more competitive gameplay then csgo will be left alone

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Csgo şuan tabi ki oyuncu kaybediyor valorant' ın açık betaya çıkması ile daha çok oyuncu kaybedeceğini bildiği için olabildiğince hem hileleri hemde oyunda yenilikler yapmaya çalışıyor ki oynayanlar oyundan daha çok zevk alsın ve bu oyundan vazgeçmesin istiyor.

Benim düşüncem bu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
daha güzel valorant çıktı rekabeti yakalamak lazım

cs go da sıkmaya başladı yenilikler lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...