ömer
Uzman Üye
hayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
Yeni başlıyorsan ona da bir hile yakışır hocam temizindenhayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
ahahahahhahahaaha evet evet yeni hedefim csden de banlanmak video izledim mh csgo hile ile alakali dragonlu bi nick vardi tam hatırlamıyorum bi arkadas anlatiyodu da valorant hilesi gibi basit degil biraz karisik menusu kodlari vs ama cozucem insallahYeni başlıyorsan ona da bir hile yakışır hocam tamizinden
Dragon hackin videosudur hocam oahahahahhahahaaha evet evet yeni hedefim csden de banlanmak video izledim mh csgo hile ile alakali dragonlu bi nick vardi tam hatırlamıyorum bi arkadas anlatiyodu da valorant hilesi gibi basit degil biraz karisik menusu kodlari vs ama cozucem insallah
hemen hile kullan sitede var hatta devam durmak yok hileye devamYeni başlıyorsan ona da bir hile yakışır hocam temizinden
buyuk ihtimalle yarin izleyerek ayarlicam herseyi ama tek seferlik dimi o islemler daha sonrasında sadece injectleyip kullanabilirim dimi ve bazi arkadaslar oyun acikken inject yapin demis bilgin var mi hocamDragon hackin videosudur hocam o
Yok kaydedersin hilede configinden yüklenir otomatik kaydettigin ayarlar hocam tek seferlik yanibuyuk ihtimalle yarin izleyerek ayarlicam herseyi ama tek seferlik dimi o islemler daha sonrasında sadece injectleyip kullanabilirim dimi ve bazi arkadaslar oyun acikken inject yapin demis bilgin var mi hocam
nasi yani kanka biraz daha acar misin hic bilmedigim terimler ilk defa csgo oynucam hic bisey bilmiyorumucuza seçkin hesap bul oyna kanka onda en azından hesap banı var![]()
Vac bypass kullan bir de ezglobal (satın alma) kafan rahat oyna
dragon hackin videosundaki legit ayar hosuma gitti benim ozellikle e ye basinca legit kitlenmesi cok iyi onu kullanirim buyuk ihtimalleYok kaydedersin hilede configinden yüklenir otomatik kaydettigin ayarlar hocam tek seferlik yani
hocam herseyi boşver forumdaki hileyi ac kullanhayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
Zaten hesap banı yiyorsun yeni hesap açıp açıp oynarsın legit oynayınca da ban yemezsin büyük ihtimalledragon hackin videosundaki legit ayar hosuma gitti benim ozellikle e ye basinca legit kitlenmesi cok iyi onu kullanirim buyuk ihtimalle
ben anlatayım cs eskiden paralıyken alanlar şimdi ücretsiz olduğu için ayrıcalık olarak seçkin üyelik diye bir sistem getirdiler bi kaç ayrıcalığı var dereceli girdiği zaman rank veriyor (ücretsiz cs de rank yok) ve ölüm maçı sonrası falan kasa düşebiliyor o kasaları satıp para kazanıyorsun ama seçkin çok pahalı en son gördüğümde 250tl ydi başka sitelerde vacsız seçkin hesap bulup oynarsan hem oyun oynamış hep para kazanmış olursunnasi yani kanka biraz daha acar misin hic bilmedigim terimler ilk defa csgo oynucam hic bisey bilmiyorum
sarar insallah ya aklim hala valoda ama iskence su hwid olayi bide hesap yalan oldu ironik kismi su ben burdaki hile dc oldu dediler baska sitelerden hile denedim hesap gume gitti simdi de hile aktif olmus tekrar saka gibi gercektenvaloranttan cs ye geçen çok az insan vardırilk önce spray sistemine alış sonrasında karakter moment lerine alış tada cs de supreme oldun bile
o hesap muhabbeti nasi oluyor kral steam hesabı esittir cs hesabi mi yoksa ayriyetten bi cs hesabi mi kurcazZaten hesap banı yiyorsun yeni hesap açıp açıp oynarsın legit oynayınca da ban yemezsin büyük ihtimalle
Steamde oynadığın için otomatik steam hesabın ban yiyor hocam yani yeni steam hesabı açıp oynayabilirsinizv
sarar insallah ya aklim hala valoda ama iskence su hwid olayi bide hesap yalan oldu ironik kismi su ben burdaki hile dc oldu dediler baska sitelerden hile denedim hesap gume gitti simdi de hile aktif olmus tekrar saka gibi gercekten
Post automatically merged:
o hesap muhabbeti nasi oluyor kral steam hesabı esittir cs hesabi mi yoksa ayriyetten bi cs hesabi mi kurcaz