CS-GO Yeni Dust 2 Görüşleriniz Neler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
dust2 haritası gelmiş bulunmakta. Test amaçlı girip baktığımda ise FPS sorunu yaşadığımı farkettim 60-70lerde sürünüyordum fakat bu güncelleme gelince 40-50lerde sürünmeye başladım.

Peki sizin düşünceleriniz neler?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
denemeye fırsatım olmadı ama kısa zamanda deneyecem oynayanlara falan baktım güzel olmuş yani görüşüm tabi izlemek ayrı oynamak ayrı ama izlediğim kadarıyla farklilik yenilik iyidir ;)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
fps aynı bende ama alışmak lazım özelşkle flaş smoke vs

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
denemeye fırsatım olmadı ama kısa zamanda deneyecem oynayanlara falan baktım güzel olmuş yani görüşüm tabi izlemek ayrı oynamak ayrı ama izlediğim kadarıyla farklilik yenilik iyidir ;)
Yenilik İyidir iyidirde Biraz garip geldi eski Dust 2 zevkini yaşatmıyor Güldürmüyor :/ Fln yani

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Senin 4 Gb Ram Ve 2 Gb Ekran Kartın İle 50 - 60 fpslerde dolaşman normal + oyuna güncelleme geldi oyun ağırlaştı maalesef csgo sistem gereksinimlerini biraz yükseltmeli ben denedim yeni dust 2yi güzel diğer dust 2 den bi fark olmamış long tarafı ve tünel tarafı biraz değiştirilmiş onun dışında pek bişe göremedim ben Neyse İyi Forumlar :)

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Flaş atabilen şükür namazı kılıp,pcye kan akıtsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Senin 4 Gb Ram Ve 2 Gb Ekran Kartın İle 50 - 60 fpslerde dolaşman normal + oyuna güncelleme geldi oyun ağırlaştı maalesef csgo sistem gereksinimlerini biraz yükseltmeli ben denedim yeni dust 2yi güzel diğer dust 2 den bi fark olmamış long tarafı ve tünel tarafı biraz değiştirilmiş onun dışında pek bişe göremedim ben Neyse İyi Forumlar :)
Ya Ben zaten grafiği Rengi Textureyi Yumuşak Işıklandırmayı Işıklandırmayı Karakter Yoğunlunu Renk Yoğunlunu TF sini Beğenmedim Hiç Güzel olmamış böyle olcağına Eski dust 2 ye çok az daha grafik koyup Kaç yıldır yanan arabaları söndürselerdi daha iyi olurdu

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ya Ben zaten grafiği Rengi Textureyi Yumuşak Işıklandırmayı Işıklandırmayı Karakter Yoğunlunu Renk Yoğunlunu TF sini Beğenmedim Hiç Güzel olmamış böyle olcağına Eski dust 2 ye çok az daha grafik koyup Kaç yıldır yanan arabaları söndürselerdi daha iyi olurdu
Zaten Herkez Biliyorki Eski Dust II Vazgeçilmez :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kanka kasa yandığı için yedek pcdeyim buda birşey kaldırmıyor forumda takılabiliyorum sadece 3 4 güne yeni bilgisayar alıcağım görüşlerimi ozaman belirtirim ama videolardan izlediğmi kadarıyla fps sorunu yaşanıyor gibi duruyor yeni dust2 iyi durmuş.

grafik açısından

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
dust2 haritası gelmiş bulunmakta. Test amaçlı girip baktığımda ise FPS sorunu yaşadığımı farkettim 60-70lerde sürünüyordum fakat bu güncelleme gelince 40-50lerde sürünmeye başladım.

Peki sizin düşünceleriniz neler?
yeni dust 2 haritasında daha fazla detay var oyuzdendir buyuk ihtimal antialising yada vsync açıksa kapat artar fps

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bence yenisi güzel

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
bn yeni dust 2 yi oynadım ama lagdan dolayı vac ban yedm 600 ms ışınlanıodm :D şikayet ettim steam a umarım açılır

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Benim Denemeye Fırsatım Oldu Neden Bende fps Arttı Okadar Kasma yaşamıyom 30 40 Fps Alıyom Eskiden Onuda Alamaıyordum Gördügüm Kadarıyla Karanlık Yerkere Gölge Yerlere Gecince Kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...