Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer tek sorunun hwid yemekten korkmaksa hic dert etme hile kullanmaya eger prime degilsen kesinlikle devam et her oyun hile geliyor gelmese bile legit oynuyorlar ac hesabını bak keyfine
csgodan hiç bir şekilde hwid ban yemezsin tek kaybın(eğer prime alıyorsan) hileyi belli edip overwatchdan ban yediğinde giden paran olur onun harici başka bir sorun yaşamazsın ama bir yerden sonra da hileye gerek kalmıyor ben hileyle geliştirmiştim csde kendimi :d adamlar nasıl giriyo nerden geliyo çözüyorsun bir süre sonra hileyken ve hilesizken de oynayamaya başlıyorsun
istediğin kadar oyna nasılsa hwid ban atmıyor kafan rahat. ayrıca her yerde vac bypass injectorlar var onları deneyebilirsin. kullandığın hile dedected olsa bile banlamıyorsun o derece
uzun zaman önce bıraktım bayağı uzun zaman eagle kadar oynadım aşırı hile vardı yeni türemişti o zamanlar çıldırdım bende açtım 1 hafta kadar sonra banlandım ve bıraktım
bence cs go da hile kullanmayı kesinlikle bırakmalısın. Kesinlikle devamlı ban yersin. aim açıp açmamanda farketmez. ben paralı hack kullanıyorumdum. full legit oynuyordum. sadece skinleri açıyordum. yine ban yedim. Pc formatlayıp hilesiz oynamanı tavsiye ederim.