Evetnasıl yani bedava mı oldu şuadna csgo isteyen herkes csgo alıp reko girebiliyor mu ücretsiz bir şekilde
haklısın bu arada sitemizin kulanıcı sayısı artıcaktır umarımFree ise rekabetci de hile gelmemesi imkansiz artik.Parayi veren rahat edicek.
battle royale zaten güzeldi ama şimdikiler harbi efsoSize tavsiyem daha önce aldıysanız seckinsiniz zaten oyunu oynamak istiyorsanız gidin alın oyunu 70 lira verin
biraz önce asıl hesabımda battle royale oynadım ve ilk elden birinci oldum
battle royale güzel olmuş
Hayır. Eğer seckın olursan oyun sonu kasa ve skın dusuyo ve seckin (hile olmayan ) oyuncular ile oynuyosunBedavaya alanla 77 tl verip alanlar aynı sunucuda oynayamıyor.Zaten bedavaya oynayanların %80i hile kullanıcak
Düşmüyor.Arkadaşlar önceden csgo hesabı olanlarla bedavaya alanlar aynı maçlara düşmüyor diye biliyorum
battle royale modu güzel mi olmuş? oyun zevkinize hayranımSize tavsiyem daha önce aldıysanız seckinsiniz zaten oyunu oynamak istiyorsanız gidin alın oyunu 70 lira verin
biraz önce asıl hesabımda battle royale oynadım ve ilk elden birinci oldum
battle royale güzel olmuş
Evet hileyi 4 gözle bekliyorum hattaBedavaya alanla 77 tl verip alanlar aynı sunucuda oynayamıyor.Zaten bedavaya oynayanların %80i hile kullanıcak
bana göre güzel olmus bu görecei bi kavram tamam oyuncu az ama pubg ilk cıktıgında nasıldı bıde onu dusun ona göre cevap daha iyi olurbattle royale modu güzel mi olmuş? oyun zevkinize hayranım
cs:go gibi bir oyuna yakışamayacak bir mod,kalitesiz,pubg ise battle royalede zirvede olan battle royale adında çıkan oyunların videolarında "pubg benzeri" denmesi zaten pubgnin başarısını anlatır, cs:gonun ne başarısı var? cs:goda hile var, danger zoneyede 2 güne gelir ki kodlar paylaşılmaya başlandı, bazı zevkler tartışılır göreceli bir kavram değil.bana göre güzel olmus bu görecei bi kavram tamam oyuncu az ama pubg ilk cıktıgında nasıldı bıde onu dusun ona göre cevap daha iyi olur
zaten battle royale gelmeden once atolye haritalarında vardı ama öyle helikopter yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?