güzel olmuş ama eskisinin havası bi başkaydıCS'nin yeni logosu bu olacağı öne sürülüyor sizce güzelmi ? Benim fikrimi soracak olursanız gayet hoş ve sade olmuş. Ama olay logoda bitmemeli bence sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 88351
güzel olmuş ama eskisinin havası bi başkaydıCS'nin yeni logosu bu olacağı öne sürülüyor sizce güzelmi ? Benim fikrimi soracak olursanız gayet hoş ve sade olmuş. Ama olay logoda bitmemeli bence sizce ?
acaba cs 2 deniliyordu onun logosu mu acabaCS'nin yeni logosu bu olacağı öne sürülüyor sizce güzelmi ? Benim fikrimi soracak olursanız gayet hoş ve sade olmuş. Ama olay logoda bitmemeli bence sizce ?
logoyu beğenmedim ben çok kötü duruyor ve kalitesiz cs için kullanılacak bir logo değil bu garipCS'nin yeni logosu bu olacağı öne sürülüyor sizce güzelmi ? Benim fikrimi soracak olursanız gayet hoş ve sade olmuş. Ama olay logoda bitmemeli bence sizce ?
Evet dostum source 2 Göndermesi sanırım.acaba cs 2 deniliyordu onun logosu mu acaba
Bende beğendim bilmiorum bendemi sorun var öyle herkes beğenmemiş gibi duruyor kafam karıştı.Eski logosu daha güzeldi bence ama bu da fena olmamış.