Üye
10 mesaj sonra işte böyle 10 mesaj atcanForum nasıl açılıyor birşey sorucamda bulamadım bi türlü
10 mesaj sonra işte böyle 10 mesaj atcanForum nasıl açılıyor birşey sorucamda bulamadım bi türlü
gelicek takipte kalınUsta esp videolarıda gelse müthiş olur
bu oyunlarda hile kodlamanın temeli sadece bu videoyu izleyerek lol gibi güvenlik duvarını aşması zor bir oyunu aşamassın ama bu hile videolarının serisini yapıcam bu seri işine yarıyabilşirLol Hile Kodlamak İstiyorum Bu Öğretici olurmu
çok haklısın teşekkürlerAdam o kadar uğraşıyor ve siz sadece GÜZEL konu diyorsunuz işinize yaradıysa beğenin bari.
devam edicem çok istek geldi set te yaparımAslında bu tür şeylerin set halinde yapılması yani hile programlama değilde daha çok genel olarak programla seti hazırlansa daha iyi olur. Yine de paylaşımınız için teşekkürler hocam.
cs go yada geçicez bir temelini anlayın ondan sonraBende CS:GO Sandım ^^
bu temel her oyunda olmaz ama çoğu oyunda olurBaşka oyunlarda oluyor mu? , bu arada teşekkürler.
ayn öyle bu temel bu temeli bir halledelim sonra cs go ya geçerizBen temel c# biliyorum. Yapısal ama. Senin bu derslerden sonra hilenim temel mantığını mı kavrayacağız. İleri de csgo içinde bekliyorum.
Gelecek dersleri heyecanla bekliyoruz o zaman.
elinde pointer varsa gerisi easyBen temel c# biliyorum. Yapısal ama. Senin bu derslerden sonra hilenim temel mantığını mı kavrayacağız. İleri de csgo içinde bekliyorum.
ayn öyleelinde pointer varsa gerisi easy