kanka adam cs de hıle acmıs vanguard ı kapatmadan vanguard hıleyı algılayım hwid ban atmısvanguard kapalıyken baslatılıyor mu ?
bi şekilde başlatıyor kendini açmadan önce mutlaka vanguardı programlardan kaldırın ben öyle yapıyprum 3 aydır ban yemedim valoya gircekken kendi yüklüyo tekrar zatenvanguard kapalıyken baslatılıyor mu ?
hileyi başlatmadan önce kapatıcaz dimi kanka anlamadım tambi şekilde başlatıyor kendini açmadan önce mutlaka vanguardı programlardan kaldırın ben öyle yapıyprum 3 aydır ban yemedim valoya gircekken kendi yüklüyo tekrar zaten
hocam kapatmak çözüm değil program ekle kaldır kısmından vanguardı silin kaldırın sonra açın hilenizi zaten tekrar valoranta girmek isterseniz otomatik yüklüyor vanguardı uğraşmıyosunuz korkmayın silmekten dediğim en garanti yöntem tekrar valoranta girmeden önce tüm hile kalıntılarını temizlemeyide unutmayınhileyi başlatmadan önce kapatıcaz dimi kanka anlamadım tam
dostum bunun detaylı anlatımı varmı forumda tam olarak nasıl yapmamız gerektiğinin ?hocam kapatmak çözüm değil program ekle kaldır kısmından vanguardı silin kaldırın sonra açın hilenizi zaten tekrar valoranta girmek isterseniz otomatik yüklüyor vanguardı uğraşmıyosunuz korkmayın silmekten dediğim en garanti yöntem tekrar valoranta girmeden önce tüm hile kalıntılarını temizlemeyide unutmayın
ah be kankam dc ver anlatayımdostum bunun detaylı anlatımı varmı forumda tam olarak nasıl yapmamız gerektiğinin ?
evetvanguard kapalıyken baslatılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?